Zach Braff avslöjar för Filmtopp – hans nästa film blir inte av

Zach Braff avslöjar för Filmtopp – hans nästa film blir inte av

Eric Diedrichs
07 september 2024 kl. 10:14

Tråkiga beskedet till fansen

Dubbelaktuella Zach Braff har lagt ner sin "nästkommande" film ”Bump”. Detta avslöjar han i en intervju med Filmtopp.

Sedan Zach Braff fick sitt stora genombrott med rollen som "J.D." i komediserien Scrubs, har han fortsatt att synas framför kameran men också gjort flera långfilmer som regissör. Nu är han aktuell på båda fronter med Bill Lawrences senaste succéserie Bad Monkey, i vilken han bjuder på en biroll av det tragikomiska slaget, och A Good Person, som han både har skrivit och regisserat.

– Jag tycker att den är så rolig, säger Zach Braff till Filmtopp i ett Zoom-samtal när han berättar om varför publiken borde se Bad Monkey. Det är en fantastisk serie att bli beroende av. Det finns så många talangfulla människor. Det är en underbar ensemble. Det är ett fantastiskt mysterium. Det är liksom allt jag älskar med TV, när man verkligen fastnar för en serie och man inte vet vart det ska ta vägen och man skrattar. Den är vackert filmad. Jag tror att publiken kommer att ha det riktigt bra när de ser den.

Men även för en rutinerad komiker som Braff var serien en utmaning att spela in och detta på grund av hans motspelare Vince Vaughn:

– Han är så rolig. Jag menar, det svåraste med Vince är att inte skratta under tagningarna eftersom han aldrig riktigt säger vad som står i manus. Han bara hittar på nya grejer varje gång och det är alltid smart och kul. Så man vill inte förstöra tagningarna eftersom han är så rolig. Det är det svåraste med att arbeta med honom.

Zach Braffs "nästa film" blir inte av

När vi ber Zach Braff om en statusrapport för Bump, filmen som ska bli hans nästa regiprojekt enligt IMDb, blir han konfunderad:

Bump, vilken är det? [Lång paus] jag tror att det är något som står fel på IMDb, eller om den har bytt namn. Min publicist håller frenetiskt på att undersöka saken, säger Braff och signalerar till någon bortom datorskärmens ramar. Åh, nu vet jag vad det är för något. Det var en film jag skulle göra men så blev det inte så. Det var länge sedan.

Så det är ingenting som händer där?

– Nä, den kommer inte att bli av.

Tråkiga nyheter för alla som ser fram emot en ny film signerad Zach Braff, men förhoppningsvis hittar han snart ett nytt projekt att delge sig åt. Vi får också hoppas att någon distributör ser till att fixa så att Braffs senaste film "A Good Person" kommer till svenska biografer.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL