Vinn biobiljetter till hyllade skräckfilmen The Substance

Vinn biobiljetter till hyllade skräckfilmen "The Substance"

Filmtopp
Uppdaterad kl. 17:34 | Publicerad 16 september 2024 kl. 17:30

Välkomna hösten med en ordentlig rysare

Filmtopp och NonStop Entertainment anordnar nu en tävling där tre lyckliga vinnare får två biobiljetter vardera till hyllade "The Substance" – en ny skräckfilm med Demi Moore.

Frågan är om det finns något bättre sätt att välkomna hösten på än att se en riktigt bra skräckfilm på bio. Tveksamt säger vi på Filmtopp, som tillsammans med NonStop Entertainment har anordnat en tävling inför premiären av The Substance, en ny hyllad skräckis med Demi Moore i huvudrollen.

Demi Moore i The Substance
Demi Moore i "The Substance". Foto: NonStop Enteratinment

Detta handlar "The Substance" om

En dalande stjärna bestämmer sig för att använda en drog från svarta marknaden, ett cellreplikerande ämne som tillfälligt skapar en yngre, bättre version av en själv. Huvudrollen spelas av Demi Moore, som får sällskap av stjärnor som Margaret Qualley och Dennis Quaid.

Filmens regissör och manusförfattare, Coralie Fargeat, tävlade med The Substance om Guldpalmen i Cannes och belönades för festivalens pris för Bästa manus. Filmen rosades också på Toronto International Film Festival där den mottog publikpriset.

I skrivande stund har The Substance 7,9 av 10IMDb och 85 av 100 i kritikersnitt på Metacritic. På Rotten Tomatoes har den 89 procent, vilket är ett fantastiskt mottagande för en skräckfilm.

Se "The Substance" på bio med en kompis

Genom att fylla i formuläret nedan kan du bli en av tre vinnare som tilldelas två biobiljetter vardera, på så vis kan du se The Substance på en biograf nära dig tillsammans med en vän. Lycka till!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL