TIPS: Bästa actionfilmerna på Viaplay i september 2024

TIPS: Bästa actionfilmerna på Viaplay i september 2024

  • Viaplay
Sofie Landgren
08 september 2024 kl. 18:00

Vi lyfter fram de tyngsta titlarna

I september har Viaplay valt att lägga stort krut på att ta in vassa actionfilmer. Här är de mest sevärda filmerna och deras premiärdatum!

TIPS: Bästa actionfilmerna på Viaplay i september 2024
"Chief of Station". Foto: Vertical.

Chief of Station (2024) – 27 september

En före detta CIA-chef tvingas tillbaka in i spionagets undre värld när han får veta att hans frus död inte var en olycka. Här slår han sig ihop med en tidigare fiende för att reda ut en konspiration, som utmanar allt han trodde var sant.

Only the Brave (2017) – finns att streama

Baserad på den sanna historien om Granite Mountain Hotshots – specialtränade brandmän som riskerar allt för att skydda en stad från vilda bränder.

"Killer Elite". Foto: Entertainment Film Distributors.

Killer Elite (2011) – finns att streama

Före detta SAS-agenten Danny Bryce tvingas ur sin pensionering på en actionfylld jorden-runt-resa för att rädda sin mentor. För att lyckas måste han göra det nästan omöjliga: att döda tre mycket hårdkokta lönnmördare som styrs av en lömsk ledare.

TIPS: Bästa actionfilmerna på Viaplay i september 2024
"RED 2". Foto: Lionsgate.

RED 2 (2013) – finns att streama

Den forne CIA-agenten Frank Moses trivs egentligen utmärkt med pensionärstillvaron. Men när världen står inför ett kärnvapenanfall som kan utplåna allt liv, och han dessutom får veta att han hamnat på CIA:s dödslista, ja då är det dags att samla ihop det gamla gänget ännu en gång. Moses och hans gäng måste slåss världen runt medan både terrorister, torpeder och maktgalna ämbetsmän gör vad de kan för att ta kål på gänget!

TIPS: Bästa actionfilmerna på Viaplay i september 2024
"Harsh Times". Foto: Summit Entertainment.

Harsh Times (2005) – finns att streama

Jim Davis är en före detta Army Ranger som glider tillbaka in i sitt gamla liv av småkriminalitet efter att ett jobberbjudande från LAPD går om intet. Hans bästa vän pressas av sin flickvän Sylvia att hitta ett jobb, men Jim är mer intresserad av att umgås och tjäna pengar på små rån, samtidigt som han försöker få ett brottsbekämpande jobb så att han kan gifta sig med sin mexikanska flickvän.

TIPS: Bästa actionfilmerna på Viaplay i september 2024
"Wild Card". Foto: Lionsgate.

Wild Card (2015) – 1 september

Nick Wild är en skicklig livvakt i Las Vegas som har problem med ett spelmissbruk. När en vän blir misshandlad av en sadistisk ligist, slår Nick tillbaka, bara för att få reda på att ligisten är son till en mäktig maffiaboss.

Secret Headquarters (2022) – 20 september

När Charlie och hans vänner upptäcker att världens mäktigaste superhjälte har gömt sitt högkvarter under deras hem måste de samarbeta för att försvara basen och rädda världen när skurkar anfaller.

The Last Stand (2013) – 17 september

Ledaren för en drogkartell rymmer från häktet och ger sig av mot Mexikogränsen, där en sheriff och hans män kommer i hans väg.

Fler tips på Viaplay i september:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL