Tårarna bakom stängda dörrar i Paradise Hotel: ”Det var personligt”

Tårarna bakom stängda dörrar i Paradise Hotel: ”Det var personligt”

  • Viaplay
Moa Andersson
10 september 2024 kl. 17:00

”Den jag klickade minst med”

”Paradise Hotel” 2024 är äntligen i full rullning och det märks att spelet har dragit igång på riktigt, trots att det endast är andra dagen. Pakter bildas och tårar rinner.

Paradise Hotels egna fjäril Diana Moseni checkar in och får makten att splittra på ett par. Spelet är redan i gång, pakter börjar formas och trots att det endast är andra dagen i paradiset är en av gästernas vistelse på hotellet snart slut.

Paradise Hotel 2024
Diana Moseni och Diego Martinez Parra. Foto: Viaplay

Diana Moseni: "Det var så personligt"

Diana Moseni, som vann Paradise Hotel 2020, är tillbaka för sin revansch och har tidigare berättat för Filmtopp att det här är kommer bli den sjukaste säsongen någonsin. När hon anländer som en fjäril i säsongens andra avsnitt får hon i uppdrag att bilda par med en av killarna, som redan har bildat par.

Partnern till den kille som Diana väljer att bilda par med får lämna festen omedelbart och flytta in till solo på obestämd tid. Hennes slutgiltiga val landar på Diego Martinez Parra som tidigare bildat par med Victoria Engström.

– Det är ingenting personligt, du är den jag har pratat minst med, är Dianas motivering till Victoria, men säger sedan i synk:

– Jag försökte ju säga hundra gånger ”alltså det är verkligen ingenting personligt”. Men alltså det var så personligt. Hon är den jag klickade minst med och Diego var snygg och jag kände att jag vill ha Diego, så du får gå.

Victoria Engström i Paradise Hotel 2024
Victoria Engström. Foto: Viaplay

"Varför gråter jag?"

Victoria förklarar att ”det suger att behöva gå till solo mitt i festen” och att det inte var så hon hade tänkt att första dagen skulle sluta. Hon förklarar sin stämning som ensam, vilket är något som hon avskyr att vara. 

– Alltså det är det värsta möjliga att hamna på solo. Varför gråter jag? Men det är så tråkigt för man har så mycket förväntningar. Jag har aldrig förväntningar för de blir fan alltid ”kraschade” alltså, säger en ledsen Victoria. 

– Jag känner mig bitter på Diana. Det hade varit ”fine” om hon hade sagt att hon ville bilda par med Diego, men jag tyckte det var lite ”sketchy” när hon sa att hon hade pratat så lite med mig och det var därför hon valde honom. Då tyckte jag det blev lite personligt för jag försökte prata med henne, men hon sprang iväg med Amanda och Shyrin direkt.

”Paradise Hotel” 2024 ser du på måndagar, tisdagar och onsdagar på Viaplay, TV3 och Pluto TV.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL