Se hur deltagarna lever i nya Paradise Hotel-huset i Mexiko

Se hur deltagarna lever i nya Paradise Hotel-huset i Mexiko

  • Viaplay
Axel Diedrichs
07 september 2024 kl. 12:00

Följ med på Filmtopps House Tour av Playa Nix

Tidigare i år flög Filmtopp ner till Mexiko för att ta en närmare titt på det nya i huset i "Paradise Hotel" som har premiär måndagen den 9 september.

Premiären för den nya säsongen av Paradise Hotel är nu väldigt nära och det är dags att göra sig varm i kläderna. När Viaplay tar tillbaka realityprogrammet i sitt ursprungliga format gör man det med Rebecca Stella åter som programledare, men däremot med ett nytt hus. Den här gången utspelar sig intrigerna på det mexikobaserade hotellet Playa Nix, som även agerat arena för spinoff-programmet Paradise.

Se hur deltagarna lever i nya Paradise Hotel-huset i Mexiko
Sofie Landgren på plats i Mexiko. Foto: Filmtopp Int.

Så lever deltagarna i nya Paradise Hotel-huset i Mexiko

Under inspelningen av den nya Paradise Hotel-säsongen satte sig Filmtopps journalist Sofie Landgren på flyget bort till Mexiko för att se hur deltagarna har det på detta pampiga semesterboende. 

Ja, Playa Nix kan bäst beskrivas som ett spektakulärt paradis beläget på den mexikanska rivieran. Deltagarna omges av läckra palmer och en solvarm sandstrand som är i sällskap av havets vågor. Huset består av ett enplanshus och två hus med två våningar, en pool, gym och till och med en kyrka. I det nya boendet delar deltagarna rum med enkelsängar i par.

Det enorma området har stora gemensamma ytor och mer avskilda platser där man kan prata ostört.

Filmtopp med stor bevakning av Paradise Hotel

Uppskattar du vår House Tour av det nya PH-huset? Då kan du se fram emot mycket mer exklusivt material från vår sida. Under hösten kommer Filmtopp – utöver bevakning av själva säsongen – att publicera intervjuer med programledaren Rebecca Stella och deltagarna, både på plats i Mexiko och hemma i Sverige.

Vårt innehåll runt programmet kommer att portioneras ut i samband med att nya avsnitt släpps. Missa därför inte att hålla utkik på sajten och att följa oss på våra sociala medier, Facebook och Instagram.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL