Rebecca Stella i stor intervju med Filmtopp om nya Paradise Hotel-säsongen

Rebecca Stella i stor intervju med Filmtopp om nya Paradise Hotel-säsongen

  • Viaplay
Axel Diedrichs
08 september 2024 kl. 14:15

Exklusiv filmad intervju på plats i Mexiko

Filmtopp träffade programledaren Rebecca Stella under inspelningen av nya "Paradise Hotel" som har premiär på Viaplay den 9 september.

I morgon smäller det. Då kommer Paradise Hotel tillbaka med en helt ny säsong bestående av hela 36 avsnitt. Vi har tidigare kunnat avslöja deltagare som kommer att vara med i den nya säsongen och nu har vi nöjet att dela en väldigt exklusiv intervju med programledaren Rebecca Stella – från huset i Mexiko där produktionen spelas in. Den vill du som ser fram emot programmets comeback inte missa.

– Säsongens deltagare är inte rädda för att ta plats, ta ut svängarna, höja rösten och visa känslor. Att det rörs om i grytan är en underdrift och ni där hemma lär inte bli besvikna, säger Rebecca. 

Rebecca Stella i stor intervju med Filmtopp om nya Paradise Hotel-säsongen
Foto: Viaplay.

Rebecca Stella i intervju med Filmtopp om nya "Paradise Hotel"

Tidigare i år reste Filmtopp från Stockholm till Mexiko för ett långt samtal med programledaren Rebecca Stella om Paradise Hotel. Dels pratar hon om den efterlängtade säsongen som släpps på Viaplay, TV3 och Pluto den 9 september, men också om programmet i stort. 

Vilket är det sjukaste PH-minnet? Har Rebecca några specifika idéer för den här säsongen? Vem är favoritdeltagaren genom alla tider? Kan vi förvänta oss en ny säsong av Paradise Hotel? Vill Rebecca i så fall vara med ännu en gång som programledare? Alla dessa frågor och flera i hennes intervju med Filmtopp här: 

Vi tackar Rebecca för hennes medverkan. Missa inte att spana in vår House Tour där vi betygsätter de olika delarna av nya Paradise Hotel-huset. 

Under säsongens gång kommer vi på Filmtopp att släppa exklusivt material från vår tid på produktionen i Mexiko, så håll utkik på sajten!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL