Realityfest på Viaplay hösten 2024 – Paradise Hotel, Efterlyst m.m.

Realityfest på Viaplay hösten 2024 – Paradise Hotel, Efterlyst m.m.

  • Viaplay
Sofie Landgren
20 augusti 2024 kl. 14:00

Guldkornen att se fram emot

Hösten på Viaplay och TV3 bjuder på en en rad populära realityprogram som fångat tittarnas hjärtan med sina tidigare säsonger. Nedan kan du ta del av hela Viaplays höstutbud!

Nya realityprogram på Viaplay hösten 2024

Premiär för Lyxfällan
Foto: Viaplay.

Lyxfällan – premiär 20 augusti

En shoppar i sin mans namn och en annan riskerar att förlora sin skuldsanering. Det är några av problemen som programledarna Magnus Hedberg och Magdalena Kowalcyk ställs inför i kommande säsongen av Lyxfällan.

Dåliga beslut har gjort att säsongens deltagare hamnat i klistret och behöver professionell hjälp för att få rätsida på sin ekonomi. Vi följer dem på deras resa mot ekonomisk stabilitet och får samtidigt ta del av konkreta råd och tips från våra erfarna ekonomiexperter.

Premiär för svenska truckers
Foto: Viaplay.

Svenska Truckers – premiär 26 augusti

Den fartfyllda realityserien Svenska Truckers är tillbaka med en ny säsong.

Vi följer yrkesförarna som jobbar dygnet runt med att leverera olika typer av gods genom landet – och utför viktiga samhällsinsatser som håller Sverige i rullning, från norr till söder. Dessutom får tittarna en inblick i förarnas personliga berättelser och relationer.

Premiär för Svenska fall och efterlyst
Foto: Viaplay.

Svenska fall och Efterlyst – premiär 29 augusti

Populära svenska kriminalprogrammet Svenska Fall är inne på sin 12:e säsong. Under åtta avsnitt skildrar serien Sveriges mest spektakulära mord- och kriminalfall. Programmet berättar ingående och detaljerat ur de inblandade människornas perspektiv och följer bakgrund, dåd, utredning och rättegångar. Hösten inleds med två mardrömslika försvinnanden. Ett vittne hör ett hjärtskärande skrik mitt i natten i Örebro 2018 – och sedan visar det sig att trebarnsmamman Lena Wesström är försvunnen. Det visar sig vara en historia full av svek och våldsam död. Ett annat mystiskt fall är när Sacha försvinner en tidig morgon från sitt hem i Bromma. Det är hennes man som anmält Sacha försvunnen och när polisen sedan gräver djupt pekar bevisen i en oväntad riktning.

Tittarfavoriten Efterlyst är tillbaka med säsong 64 och den leds som vanligt av programledare Hasse Aro. Sedan 1990-talet har Efterlyst, främst tack vare tittarna, kunnat hjälpa polisen att lösa brott. Programmet sänds live från Stockholm med poliser och experter i studion. Förutom de senaste nyheterna ger poliser och experter en helhetsbild av aktuella brott.

Premiär för Paradise Hotel
Foto: Viaplay.

Paradise Hotel – premiär 9 september

"Paradise Hotel" är tillbaka i sitt originalformat och med Rebecca Stella i programledarrollen. Självklart kommer även kända deltagare tillbaka. Det blir all stars, nostalgiska temaveckor, massor med humor och heta känslor när årets tävlande checkar in på hotellet Playa Nix i Mexiko. Taggade, redo att röra om i grytan och spela spelet, är deltagarna villiga att riskera både vänskap och kärlek i jakten på en halv miljon kronor.

Här kan du läsa mer om årets deltagare!

Carina Berg leder Barncancergalan som firar 10 år: ”Jag får gåshud”
Foto: Viaplay.

Barncancergalan – Det svenska humorpriset – sänds 30 september

"Barncancergalan - Det svenska humorpriset" är tillbaka i höst på Viaplay och TV3 – och firar då tio år. Galan leds återigen av Carina Berg som under våren gjorde succé i Melodifestivalen. Galan anordnas tillsammans med Barncancerfonden för att bidra till och stötta den livsviktiga barncancerforskningen och kampen mot barncancer.

Som tittare stöttar du genom att bli barnsupporter. Under galan delas åtta priser ut där landets främsta humorister kommer belönas med Papphammarstatyetten, skapad med Gösta Ekmans ikoniska figur som förlaga. Komikerna delar scenen med populära artister och vi kommer självklart att få träffa några av de familjer och barn som drabbats av cancer och höra deras starka historier.

Fler premiärer i höst:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL