Nu kan du streama Jenny Ortegas “sexiga“ och “mörka“ thriller

Nu kan du streama Jenny Ortegas “sexiga“ och “mörka“ thriller

  • Viaplay
Sofie Landgren
09 augusti 2024 kl. 18:44

Är "Miller's Girl" en ny "Lolita"?

Tillhör du en av dem som gärna förgyller fredagskvällen med en välproducerad dramakomedi? Då har du extra tur nu! Lagom till helgen har Viaplay nämligen streamingpremiär för "Miller's Girl" från 2024 med Jenna Ortega och Martin Freeman i huvudrollerna.

Nu kan du streama Miller´s Girl på Viaplay
Foto: Lionsgate Films.

Nu kan du streama "Miller's Girl" med Jenna Ortega på Viaplay

Från och med den 8 augusti kan du streama författaren och regissören Jade Halley Bartletts debutfilm Miller's GirlViaplay, som blandar thrillergenren med drama och komik. Utöver en imponerande rollbesättning, med stjärnor som Jenna Ortega (känd från bland annat Netflix-serien Wednesday) och Martin Freeman (bland annat känd som Bilbo Bagger i Peter Jacksons filmtrilogi Hobbit), bjuds det på en komplex och spännande kärlekshistoria.

Det här handlar filmen om

En begåvad ung författare ger sig ut på en kreativ odyssé när hennes lärare ger henne ett projekt som snärjer in dem båda i ett alltmer komplext nät. En uppgift i kreativt skrivande leder till en komplicerad och inte helt hälsosam relation mellan läraren Jonathan Miller och den talangfulla studenten Cairo Sweet. När gränserna suddas ut och deras liv sammanflätas måste professor och protegé konfrontera sina mörkaste sidor samtidigt som de försöker bevara sin individuella övertygelse.

Filmen har mötts av blandad kritik av båda publiken och kritikerkåren. På Rotten Tomatoes går åsikterna isär:

"Sensuell som en sommarkväll i Georgia, den är lika mörk och hemlighetsfull som den sydstaternas historia. Den är ångande, fängslande och stannar kvar hos dig som fuktigheten vid midnatt," skriver en användare.

"Översätt:  From Loreal parfume ad to YouTube original movie. Genre: Cringe Thriller," skriver en annan.

Finestkind (2023)
Foto: Paramount+.

Bonustips!

Finestkind (2023): Är du en av många som inte kan få nog av Jenna Ortega? Då kommer här ett bonustips på en vass rulle till som du kan streama på Viaplay. Nämligen kriminalthrillern Finestkind från 2023.

Det här handlar filmen om

Två bröder från motsatta sidor av spåren återförenas som vuxna. Desperata omständigheter tvingar dem till ett avtal med ett organiserat brottssyndikat i Boston, och en ung kvinna fastnar i mitten.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL