Magisk premiärvecka för ”Chicago”-älskare – nya säsonger av TRE serier

Magisk premiärvecka för ”Chicago”-älskare – nya säsonger av TRE serier

  • Viaplay
Emil Oscar Rasmussen
15 oktober 2024 kl. 18:00

Nya avsnitt av ”Fire”, ”P.D.” och ”Med” på Viaplay

Viaplay bjuder på en riktig drömvecka för alla som älskar ”Chicago”-serierna. I dagarna är det inte bara premiär för en ny säsong av en av dem, utan hela tre stycken. Nya avsnitt väntar av ”Fire”, ”P.D.” och ”Med”.

”Chicago”-serierna utgör tillsammans en av tv-historiens mest älskade tv-seriefranchises, som går under namnet One Chicago. Framgångssagan är skapad av Derek Haas och Michael Brandt och inleddes med Chicago Fire år 2012.

Två år senare var det premiär för en första spinoff, Chicago P.D. som i sin tur följdes upp av Chicago Med 2015 och Chicago Justice 2017. Den sistnämnda rullade bara i en säsong, men de övriga tre är ständiga tittarfavoriter.

Nu kan vi glädja er med att samtliga av dem, Chicago Fire, Chicago P.D. och Chicago Med, är tillbaka med helt nya säsonger på Viaplay denna veckan.

LÄS OCKSÅ: Här är premiärdatumet för Lena Philipssons nya dramaserie: ”Äntligen”

Magisk premiärvecka för ”Chicago”-älskare – nya säsonger av TRE serier
Foto: NBC / Viaplay.

Premiärer för ”Chicago Fire”, ”Chicago P.D.” och ”Chicago Med” på Viaplay

Tre dagar i rad är det ”Chicago”-premiärer på Viaplay denna veckan. Först ut var Chicago Fire redan i går, den 14 oktober, med sin senaste säsong. Serien där vi får följa de modiga brandmännen på Ladder 51 är nu inne på säsong 13, och den fortsätter att bjuda oss på actionfyllt drama när våra huvudkaraktärer riskerar sina liv för att rädda människor i nöd.

Fire följs upp av premiären för Chicago P.D. säsong 12 i dag, den 15 oktober. Här får vi följa poliserna i Chicagos 21:a distrikt som är redo att offra allt för att tjäna samhället och hålla staden säker.

Premiärfesten avrundas med Chicago Med säsong 11 på onsdag, den 16 oktober. Här får vi följa de händelserika och intensiva liven hos de som jobbar på Chicagos sjukhus och de dramatiska livsöden som korsar deras väg i arbetet.

Alla tre serier släpps med ett nytt avsnitt i veckan (Fire på måndagar, P.D. på tisdagar och Med på onsdagar). Har du inte sett de extremt underhållande Chicago-serierna sedan tidigare har du samtliga av de föregående säsongerna tillgängliga på Viaplay, och de är perfekta för att sträckkollas.

Är du ändå osäker om de är värda en chans? Låt vår duktige skribent Andreas Ziegler övertyga dig om varför du ska se Chicago-serierna.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på Viaplay.

LÄS OCKSÅ: Josephine Bornebuschs efterlängtade långfilm kommer till Netflix i november

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL