Kriminaldramat som jämförs med ”Yellowstone” tillbaka på Viaplay

Kriminaldramat som jämförs med ”Yellowstone” tillbaka på Viaplay

  • Viaplay
Filmtopp
20 augusti 2024 kl. 08:00

Den fjärde säsongen av Texas-kriminaldramat är här

Har du väntat tålmodigt på fortsättningen av kriminaldramat med Jared Padalecki som får fans att dra paralleller till succén ”Yellowstone”? Nu kan vi äntligen meddela att ”Walker” säsong 4 landat på Viaplay.

Kriminaldramat som jämförs med ”Yellowstone” tillbaka på Viaplay
Foto: Warner Bros. Television.

Nu är kriminaldramat "Walker" tillbaka med sin fjärde säsong på Viaplay

Att kriminaldraman med westerntema har tagit värden med storm de senaste åren är ingen nyhet, och är du ett fan som inte kan få nog av den av den amerikanska serien Yellowstone, då är serien Walker absolut något för dig.

Serien handlar om Cordell Walker, en änkling och tvåbarnspappa med en egen moralisk kompass, som återvänder hem till Austin, Texas efter att ha levet undercover i två år. Han upptäcker dock snabbt att det finns hårdare arbete att utföra hemma.

Nu får de tidigare tre säsongerna sällskap av en fjärde säsong på Viaplay. Det är en säsong som dessutom blir seriens allra sista trots fansens kärlek.

Det här skriver bland annat tittarna om den fjärde säsongen på den amerikanska filmsajten Rotten Tomatoes:

– Premiäravsnittet av den fjärde säsongen med titeln "The"Quiet", drar igång med en smäll, fortsätter sömlöst där föregående säsong slutade och dyker med huvudet först in i nya utmaningar och mysterier. Från de inledande ögonblicken är det tydligt att den här säsongen är redo att leverera ännu en spännande och känslomässigt resonant resa för fans av serien.

– Jag älskar alla avsnitt av säsong 4!! Vänligen förnya Walker för säsong 5 och mer!! Att de avbryter Walker efter säsong 4 är för tidigt och de måste ändra uppfattning!

– Premiäravsnittet av den fjärde säsongen med titeln "The"Quiet", drar igång med en smäll, fortsätter sömlöst där föregående säsong slutade och dyker med huvudet först in i nya utmaningar och mysterier.

Har du inte sett "Walker" sedan tidigare är det hög tid att göra det. Säsong 4 har premiär på Viaplay den 20 augusti och består av totalt 13 avsnitt. Ett nytt avsnitt släpps varje tisdag.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL