KLART: Då har den nya säsongen av ”Outlander” premiär – bara på Viaplay

KLART: Då har den nya säsongen av ”Outlander” premiär – bara på Viaplay

  • Viaplay
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 13:55 | Publicerad 18 oktober 2024 kl. 13:55

Datumet tittarna har väntat på

Den efterlängtade sjunde säsongen av ”Outlander” närmar sig nu sin premiär. De nya avsnitten kommer att släppas exklusivt på Viaplay.

Sedan sin allra första premiär sommaren 2014 har Outlander vuxit till att bli en av de stora tittarfavoriterna, dels här hemma i Sverige men också övriga delar av världen. Den äventyrliga dramaserien har gång på gång lyckats engagera tittarna utan att tappa sin kvalitet, och ännu finns det planer på att göra fler säsonger. 

I den älskade serien följer vi Claire Randall, en sjuksköterska från 1940-talet, som färdas tillbaka i tiden till 1700-talets Skottland där hon möter den karismatiske Jamie Fraser. Under äventyret blir Claire indragen i historiska och politiska intriger, samtidigt som hon slits mellan lojaliteten till sin man från framtiden och den kärlek hon utvecklar för Jamie i det förflutna där hon befinner sig nu.

KLART: Då har den nya säsongen av ”Outlander” premiär – bara på Viaplay
Foto: Starz.

Då har den nya säsongen av ”Outlander” premiär

Outlander säsong 7 hade sin utländska premiär redan förra sommaren. Därför har väntan på den känts extra lång för Viaplays prenumeranter, men snart kan de äntligen få njuta av fortsättningen på Jamie Frasers och Claire Randalls spännande historia. 

Den nya säsongen av Outlander har premiär på Viaplay den 23 november. Vi förstår det som att samtliga avsnitt som redan visats utanför Sverige kommer att finnas tillgängliga redan från starten. 

Du som följer serien känner säkert till att den sjunde säsongen kommer att släppas i två omgångar (8 x 8 avsnitt), där den andra har internationell premiär nu i november. När vi får se den andra halvan här hemma är ännu inte känt, men förhoppningsvis behöver vi inte vänta lika länge som vi har behövt göra på den första. 

Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL