EXKLUSIVT: Då har Paradise Hotel 2024 premiär – “maxad säsong“ utlovas!

EXKLUSIVT: Då har Paradise Hotel 2024 premiär – “maxad säsong“ utlovas!

  • Viaplay
Sofie Landgren
09 augusti 2024 kl. 08:00

Hösten är räddad när PH gör comeback i rutan

Filmtopp har äntligen fått ett spikat premiärdatum för höstens comeback av "Paradise Hotel" 2024 från Viaplay, och det är ett datum bra närmre i tid än vad vi kunnat vänta oss!

Premiär för Paradise Hotel 2024
Foto: Viaplay.

Då har höstens upplaga av "Paradise Hotel" 2024 premiär

I höst är det efterlängtad comeback för Paradise Hotel 2024 och Viaplay lovar en storslagen produktion i precis samma anda som det tidigare skrotade formatet. Tidigare i år har Filmtopp rapporterat live från inspelningen i det berömda PH-huset i Mexiko och kunnat garantera en premiär någon gång under september månad, men nu har vi äntligen fått ett premiärdatum!

Den 9 september har äntligen den nya säsongen av Paradise Hotel premiär, dessutom kommer du att kunna följa säsongen på tre plattformar, Viaplay, TV3 och Pluto TV.

– Vi tar tillbaka "hotel" i Paradise Hotel. Det är dags att checka in igen och peppen är total. Det är en maxad säsong och jag vet att många har längtat. Jag tror och hoppas att vi kommer leva upp till förväntningarna. Jag är sjukt taggad på att tillsammans med tittarna och deltagarna ta klivet in på hotellet igen. Som alla vet kan ju allt hända på Paradise Hotel säger programledaren Rebecca Stella via ett pressmeddelande från Viaplay.

Premiärdatum spikat för Paradise Hotel
Årets deltagare och programledare Rebecca Stella. Foto: Patricia Recourt/Viaplay.

Både gamla och nya ansikten dyker upp under säsongens gång

Det är ett gäng exalterade deltagare som checkar in på hotellet – villiga att riskera både vänskap och kärlek i jakten mot en halv miljon kronor. Viaplay har lovat att denna nygamla version av Paradise Hotel kommer att bjuda på mycket drama, humor, romanser och brutna löften. Och som en bonus kommer skolveckan tillbaka. Här kan du läsa mer och lära känna årets deltagare!

Här ser du "Paradise Hotel" 2024

"Paradise Hotel" kommer att sändas tre dagar i veckan, måndag till onsdag, med start den 9 september. Avsnitten släpps först exklusivt vid midnatt på Viaplay. Nytt för i år är att programmet också gör comeback på TV3 där det visas klockan 22:00, då släpps även avsnittet på Pluto TV.

Missa inte premiären av "Paradise Hotel" 2024 som går av stapeln den 9 september!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL