Diego Martinez Parra i Paradise Hotel 2024

Diego Martinez Parras plan för pengarna om han vinner "Paradise Hotel" 2024

  • Viaplay
Moa Andersson
Uppdaterad kl. 11:26 | Publicerad 09 september 2024 kl. 11:25

Diego spelar spelet för att hjälpa sin familj

Diego Martinez Parra kliver för första gången någonsin in i "Paradise Hotel"-villan. Men varför känner man igen honom? Och vad ska han göra med prispengarna om han vinner?

Diego Martinez Parra i Paradise Hotel 2024
Diego Martinez Parra. Foto: Patricia Recourt / Viaplay.

Diego Martinez Parra i Paradise Hotel: "Kommer behöva vara hal"

Diego Martinez Parra är 27 år gammal och kommer från Stockholm och vissa kan sedan tidigare känna till honom som DJ:n Diego X Mami. Diego är singel, men han medverkar inte i programmet för att hitta kärleken, utan endast för att vinna. Nu kliver han för första gången in i Paradise Hotel-villan i Mexiko med förhoppningar om att vinna prissumman på en halv miljon kronor. 

Han beskriver sig själv som en spelare som är i Mexiko för att spela spelet, men också för att ha kul. 

– Men man måste lita på sin partner. Så jag behöver en stabil partner och det är det viktigaste i det här spelet, någon du kan lita på och berätta dina planer för, säger Diego till Filmtopp och fortsätter:

– Ärligt och rent kommer man aldrig göra. Det kommer finnas vissa situationer där man kommer behöva vara lite hal så jag skulle säga att jag är här för att spela. Behöver man offra något så gör man det.

Diego Martinez Parra i Paradise Hotel 2024
Foto: Filmtopp Int.

Diego om prispengarna:"Min pappa har haft cancer"

Ponera att du vinner, hade du kastat kulan?

– Jag hade inte kastat kulan för jag hade litat på min partner och den biten vill jag vara ärlig med, berättar Diego.

Vad hade du gjort med prispengarna?

– Jag hade gett en bra del till min mamma och pappa. Min pappa har haft det tufft de här åren, han har haft cancer och haft mycket problem med sin diabetes och hjärta. Hemma i Stockholm är jag mycket med honom och försöker vara så mycket med dem jag kan.

Paradise Hotel 2024
Foto: Patricia Recourt / Viaplay.

Filmtopp undrar också vad Diego ska göra efter sin medverkan i "Paradise Hotel" 2024.

– Det jag kommer göra är att fortsätta med min DJ-karriär och fortsätta spela utomlands och runt om i Sverige, det är det jag kommer fokusera på – och hjälpa min familj.

Diego verkar vara en kille med hjärtat på rätt plats och vi på Filmtopp håller tummarna för att det går vägen för honom i tävlingen. Lycka till!

Hur det går för Diego när han kliver in i "Paradise Hotel" 2024 återstår helt enkelt att se. Programmet har premiär den 9 september på Viaplay, TV3 och Pluto TV. För senaste nytt om reality och tv-underhållning, besök Realitytopp.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL