Deltagarens succé i premiären av Paradise Hotel – kallas ”legend” av tittare

Deltagarens succé i premiären av Paradise Hotel – kallas ”legend” av tittare

  • Viaplay
Axel Diedrichs
09 september 2024 kl. 18:00

Vinner över fansen på nolltid

I dag är "Paradise Hotel" tillbaka på Viaplay med en helt ny säsong och tittarna har redan hunnit förälska sig i bilmekanikern Shyrin Masoudi, 23.

Det har gått flera år sedan Viaplay tvingades att trycka på stoppknappen för svenska Paradise Hotel, som under en period kantades med många negativa rubriker kopplade till utredning om sexualbrott av deltagare. Istället satsade man på en mildare version, Paradise, som rullade i två säsonger. Tanken var att ha ett mindre fokus på kroppsideal och centrera hårdare runt själva spelet, men någon större succé blev det inte. 

Nu har man efter många om och men tagit tillbaka det ursprungliga formatet för att ge folket en ny vända med renodlad skandalsåpa. Är det så enkelt att bara göra en omstart? Har tittarna förlåtit och gått vidare? Det är ännu för tidigt att säga hur den nya säsongen kommer att landa, men känslan är onekligen att folket är redo att anamma omtaget. Och premiäravsnittet, som nu finns att streama på Viaplay, handlar bara om sköna vibbar.

Deltagarens succé i premiären av Paradise Hotel – kallas ”legend” av tittare
Shyrin Masoudi. Foto: Patricia Recourt / Viaplay.

Efter premiären av Paradise Hotel 2024 – Shyrin Masoudi är redan tittarnas favorit

I premiären av Paradise Hotel 2024 checkar ett nytt förväntansfullt gäng in på Playa Nix där de tas emot av självaste Rebecca Stella. Hon inleder med att bilda säsongens fem första par och är snabb på att påminna deltagarna om att "allt kan hända på Paradise Hotel”. För tjejernas del blir det genast nervigt när ett brev avslöjar att hotellets alldeles egna fjäril är på väg, och att de då måste hålla hårt i sin partner. 

Bland de tio deltagarna som checkar in i starten ser vi både nya och gamla ansikten, som programmets stora profiler Casper Wolter, Fredrik "Fimpen" Olsson och Ikenna Abika. Men tittarna verkar framför allt ha fastnat för en av debutanterna, 23-åriga Shyrin Masoudi från Hisingen. Man gillar hennes uppriktighet och hur obrydd hon är: 

– Shyrin verkar va den enda äkta där, skriver en användare på Paradise Hotel Sveriges Instagramkonto.

– Shyrin for president, skriver en annan. 

– Shyrin sån legend, skriver en tredje. 

Bland andra kommentarer kan vi läsa att Shyrin "literally är den ENDA vettiga som är med" och "Kollar endast denna säsong pga Shyrin! Älskar henne". 

Deltagarens succé i premiären av Paradise Hotel – kallas ”legend” av tittare
De fem tjejerna som startar i "Paradise Hotel". Foto: VIaplay.

"Älskar drama"

Så vem är denna Shyrin Masoudi som tittarna redan har förälskat sig i? Förutom att hon är 23 år gammal och bor på Hisingen där hon arbetar som bilmekaniker, berättar hon följande om sig själv i premiären: 

– Jag älskar drama. Jag lever för drama. Det är min passion i livet. Även fast det var mitt fel så är det ditt fel att du ens var nära mig till att börja med.

– Jag har övat på att kasta kulan med min kompis och tittat på henne när hon kastar så att jag kan hinna kasta snabbare än henne. Jag ser det här som semester, här för att hämta pengarna. Så nu kör vi, ha det bra!

Shyrin har tidigare avslöjat att hon vid vinst i programmet tänker ge prispengarna till sina föräldrar. 

– De förtjänar det mer än jag. De har haft det jobbigt när de haft mig, så de får tillbaka lite. 

I premiären bildar Shyrin Masoudi par med Mattias Helén som passande nog kör lastbil till vardags. Du följer deras resa i "Paradise Hotel" 2024 på Viaplay, TV3 och Pluto TV.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL