Veckans 6 måsten – nya filmer och serier du inte får missa

Veckans 6 måsten – nya filmer och serier du inte får missa

Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 03 september 2024 kl. 08:14 | Publicerad 02 september 2024 kl. 18:00

Premiärerna att kasta sig över i veckan

Filmtopp tipsar om några av de mest spännande premiärerna under veckan, film som serier och såväl på streaming som på bio.

Filmtopp tipsar – nya filmer och serier att se i veckan

Slow Horses (säsong 4)
Caption

Slow Horses (säsong 4) – premiär 4 september på Apple TV+

Den hyllade dramathrillerna Slow Horses, med Gary Oldman i huvudrollen, är tillbaka med sin fjärde säsong den 4 september. Här får vi en grupp hemliga agenter som alla gjort fatala snedsteg i sina karriärer och däremed placerats på en av MI5:s avdelningar som ingen tar på allvara. Deras status, eller snarare obefintliga status, hindrar dem inte från att försöka skydda England från mörka krafter.

Två singlar och Colin
Foto: CBS Studios / SVT.

Två singlar och Colin (säsong 2) – premiär 4 september på SVT Play

Den härliga, australiensiska komediserien Två singlar och Colin återvänder nu till SVT med sin andra säsong. I den första säsongen av serien fick vi möta de dysfunktionella singlarna Ashley och Gordon som fördes samman av en bilolycka och en skadad hund. När vi nu träffar dem i säsong två har de flyttat ihop, men hunden Colin har flyttat in hos en ny familj och saknaden är stor.

Det perfekta paret
Foto: Netflix.

Det perfekta paret (säsong 1) – 5 september på Netflix

Netflix nya satsning Det perfekta paret har premiär i veckan. Serien är ett mystiskt drama som utgår från Amelia, som just ska gifta in sig i en av de rikaste familjerna i Nantucket. Trots att hennes blivande svärmor, en känd författare, ogillar Amelia så har en stor summa spenderats för att arrangera ett lyckat och minnesvärt bröllop. Men när en kropp dyker upp på stranden tar saker en vändning och i takt med att hemligheter uppdagas och utredningen fortgår är alla snart misstänkta, i ett fall som påminner om berättelserna i svärmoderns böcker.

Douglas Is Cancelled
Foto: SkyShowtime.

Douglas Is Cancelled (säsong 1) – 5 september på SkyShowtime

Douglas Is Cancelled följer det omtyckta medelålders nyhetsankaret Douglas som gör stor succé i rutan med sin yngre kollega Madeline. Hans priviligierade liv hamnar i rubbning i samband med ett dåligt skämt på ett bröllop, som leder till utpressning och hysteri på nätet. Nu är frågan hur Douglas ska hantera situationen och vilka han kan räkna med stöd från när han reder ut stormen.

Äkta skräck
Foto: SF Studios.

Äkta skräck – 6 september på bio

Lagom till helgen är det premiär för den svenska skräckfilmen Äkta skräck, där vi får följa Nour och Linn som driver en podcast med samma namn som filmen. Duon blir tipsade om 350 år gamla häxbränningar i Ångermanland som kostade 71 stycken liv och bestämmer sig för att åka dit och filmen. Det ska snart visa sig vara ett beslut de kommer att ångra.

Beetlejuice, Beetlejuice
Foto: Warner Bros.

Beetlejuice, Beetlejuice – 6 september på bio

Kultfavoriten Beetlejuice (1988) får efter många långa år en uppföljare i nya Beetlejuice, Beetlejuice. Denna gången ser vi bekantingar som Michael Keaton, Winona Ryder och Catherine O'Hara får sällskap av Jenna Ortega, Willem Dafoe och Justin Therouz m.fl. när tre generationer ur Deetz-familjen återvänder till Winter River och Beetlejuice snart orsakar oreda igen.

Fler tips:

  • The Iron Claw – 2 september på Prime Video
  • The Spencer Sisters (säsong 1) – 2 september på TV4 Play
  • Kafta (säsong 1) – 4 september på SVT Play
  • Rebel Ridge – 6 september på Netflix
  • The Beekeeper – 6 september på Prime Video (streamingpremiär)
  • Wise Guy: David Chase and The Sopranos – 8 september på Max

Vi kan också passa på att tipsa om att det är en otroligt fullspäckad premiärvecka när det kommer till populära underhållningsprogram, inte minst på Kanal 5 och Max. Kolla in artikeln "Galen premiärvecka på Kanal 5 och Max" för fler titlar att streama under veckan.

Följ Filmtopp på Facebook för fler ovärderliga tips och underhållande artiklar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL