Världens mest streamade filmer och serier just nu – Netflix, Max, Prime m.fl.

Världens mest streamade filmer och serier just nu – Netflix, Max, Prime m.fl.

Sofie Landgren
27 september 2024 kl. 13:00

Streamingvärldens hetaste titlar just nu

Filmtopp har tagit reda på vad som streamas mest över hela världen just nu på de största streamingtjänsterna. Här är filmerna och serierna som är hetast den här veckan.

Veckans mest sedda filmer och serier på streamingmarknaden

Mest streamade filmen och serien på Apple TV+
Foto: Apple TV+.

Mest streamade på Apple TV+ just nu

Film – "Napoleon" (2023)

Vi får följa den franske kejsaren Napoleon Bonapartes snabba, hänsynslösa klättring till makten genom hans komplicerade förhållande till sin stora kärlek, Josephine.

Serie – "Slow Horses" (säsong 4)

Detta fyndiga spiondrama följer ett dysfunktionellt team av MI5-agenter – och deras förhatliga chef, den ökände Jackson Lamb – medan de försöker navigera spionvärldens dimridåer för att försvara England från ondskans krafter.

LÄS ÄVEN: Recension: Napoleon (2023) - Ridley Scotts bästa film på år och dar
LÄS ÄVEN: Recension: Slow Horses (säsong 1)

Mest streamade på Prime Video just nu
Foto: Amazon Prime Video.

Mest streamade på Prime Video just nu

Film – "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" (2024)

Under andra världskriget tilldelar den brittiska armén en grupp högkvalificerade soldater att utföra ett uppdrag mot de nazistiska styrkorna bakom fiendens linjer... En sann historia om en hemlig brittisk organisation från andra världskriget som grundades av Winston Churchill; Special Operations Executive. Deras okonventionella krigföring mot tyskarna hjälpte till att förändra krigets gång och lade grunden till dagens moderna hemliga militära operationer.

Serie – "Sagan om ringen: Maktens ringar" (säsong 2)

Serien tar sin början i en jämförelsevis fredlig tid då vi följer karaktärerna när de ställs inför ondskans återkomst till Midgård. Från Dimmiga Bergens mörkaste djup till den majestätiska Lindon-skogen och det andlöst vackra öriket Numenor, ända till kartans yttersta utposter, kommer dessa kungarikens och personers historia att leva kvar långt efter att de själva försvunnit.

LÄS ÄVEN: Recension: Maktens ringar (säsong 2)

Mest stremade på Disney+ just nu
Foto: Disney+.

Mest streamade på Disney+ just nu

Film – "Insidan ut" (2015)

Att växa upp kan vara knepigt, och för den unga flickan Jenny är det just så. Hennes pappa får ett nytt jobb och familjen flyttar från det trygga livet i en småstad till storstaden San Francisco. Precis som alla andra så styrs Jenny av sina känslor; Glädje, Rädsla, Ilska, Avsky och Vemod. Känslorna bor i Huvudkontoret, ett kontrollcentrum inuti Jennys hjärna där de hjälper henne genom det dagliga livet. Jenny och hennes känslor kämpar med att anpassa sig till en ny stad, ett nytt hus och en ny skola – det blir lite mycket på en gång och det utbryter tumult i Huvudkontoret.

LÄS ÄVEN: Recension: Insidan ut
LÄS ÄVEN: Recension: Insidan ut 2

OBS! Efter författandet av artikeln har "Insidan ut 2" nu tagit över som den mest sedda filmen.

Serie – "Grey's Anatomy" (säsong 21)

Denna klassiska sjukhusserie följer en grupp läkare på Grace Mercy West Hospital, som alla påbörjade sina karriärer som praktikanter på sjukhuset. En av läkarna, densamme som serien är döpt efter, Meredith Grey, är dotter till en berömd kirurg. Meredith kämpar för att upprätthålla goda relationer med övriga kollegor, i synnerhet sjukhusets chefskirurg, Richard Webber som haft en relation med Merediths mamma när hon var yngre.

Mest streamade på Max
Foto: Warner Bros. Discovery.

Mest streamade på Max just nu

Film – "The Watchers" (2024)

Mina är en 28-årig konstnär som blir strandsatt i en vidsträckt, orörd skog i västra Irland. När hon hittar skydd, blir hon omedvetet instängd tillsammans med tre främlingar som övervakas och jagas av mystiska varelser varje natt.

LÄS ÄVEN: Recension: The Watchers (2024)

Serie – "The Penguin" (säsong 1)

Serien tar vid strax efter slutet på Matt Reeves The Batman, blott veckor efter "The Riddlers" omfattande terrordåd. Med Carmine Falcone ute ur bilden ser "The Penguin" en chans till att kliva fram ur skuggorna och bli vad han var ämnad att vara – kung av Gothams undre värld. Men vägen fram är ungefär lika rak som hans gångstil, med hungriga konkurrenter lurande bakom varje hörn.

LÄS ÄVEN: Recension: The Penguin (säsong 1)

mest streamade på netflix just nu
Foto: Netflix.

Mest streamade på Netflix just nu

Film – "Uglies" (2024)

I en dystopisk framtid där skönhet har standardiserats försöker en tonåring hitta sin försvunna vän, samtidigt som hon väntar på ett obligatoriskt kosmetiskt ingrepp.

LÄS ÄVEN: Recension: Uglies (2024)

Serie – "Monster: Berättelsen om Lyle och Erik Menendez" (2024)

Det här verklighetsbaserade kriminaldramat handlar om bröderna Menendez, som fälldes för de brutala morden på sina föräldrar i Beverly Hills 1989.

LÄS ÄVEN: Verklighetsbaserade rysaren störst på Netflix – nu får den ny säsong

OBS! Data för artikeln hämtades 2024-09-25. Vissa ändringar kan ha förekommit sedan dess.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL