Vänner-stjärnans stora avslöjande: ”Hatade när publiken skrattade”

Vänner-stjärnans stora avslöjande: ”Hatade när publiken skrattade”

Axel Diedrichs
13 juli 2024 kl. 17:07

Inte vad fansen vill höra

Jennifer Aniston avslöjar att vänner-kollegan Lisa Kudrow inte tyckte det var roligt när publiken skrattade under inspelningen. Läs hennes svar här.

Tidernas kanske största sitcom, Vänner, ynglade sammanlagt av sig tio säsonger som släpptes mellan åren 1994-2004. Än i dag är serien gigantisk och en av de mest sedda titlarna på Max där den finns att se. 

Men bara för att något är populärt hos tittarna behöver det inte varit lika populärt att skapa, åtminstone inte hos hela casten bestående av Jennifer AnistonCourteney CoxMatthew PerryDavid Schwimmer och Lisa Kudrow. Den sistnämnda av dem ska tydligen ha tyckt att det var jobbigt när man spelade in scener inför en skrattande livepublik.

Vänner-stjärnans stora avslöjande: ”Hatade när publiken skrattade”
Lisa Kudrow och Jennifer Aniston. Foto: NBC.

Vänner-stjärnan hatade när publiken skrattade

När Jennifer Aniston intervjuades av Variety i början av juni kom hon med ett påstående som Vänner-fansen förmodligen inte såg framför sig. Ett påstående om vännen Lisa Kudrow, som spelade Phoebe i serien:

– Lisa Kudrow, förresten, hatade när publiken skrattade, sade Jennifer Aniston till tidningen och fortsatte:

– Hon brukade säga: "Jag är inte klar! Det är inte så roligt!"

Men Kudrows känslor inför publikens skratt verkade aldrig ha varit något som påverkade nöjet i att göra Vänner, som hon framför allt har varma tankar om.

– Att det har haft ett så långt, underbart liv och att det fortfarande betyder mycket för människor är en av de största gåvorna jag tror att vi alla aldrig kunde föreställa oss.

Lisa Kudrows svar på Jennifer Anistons uttalande

Man jobbar hela dagarna för att underhålla publiken, men så fort de skrattar blir man irriterad. Går det verkligen ihop? Efter att ha hört Jennifer Anistons uttalande om henne, försökte Lisa Kudrow bena ut vad det hela handlar om för egen del.

I en intervju med Entertainment Tonight som publicerades för två dagar sedan sade hon att publikens skratt endast irriterade henne när det pågick för länge. 

Kan vi som tittar se hur det egentligen ligger till, kanske genom en tittning av serien i dag? Vi uppmanar dig att ta reda på hur illa Lisa Kudrow faktiskt tyckte det var och sedan mejla oss på kontakt@filmtopp.se. Lyckas ni hitta ett bevis på att hon inte verkade gilla publikskratten, korta som långa, så ska vi gladeligen publicera en uppföljande artikel på ämnet.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL