Välproducerad svensk kriminalserie från 2023 som alla missat – nu på TV4

Välproducerad svensk kriminalserie från 2023 som alla missat – nu på TV4

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 16:11 | Publicerad 24 september 2024 kl. 16:10

Den sevärda kriminalserien får ett nytt hem på TV4

Brottsutredaren Emma jobbar som expert på konstbedrägerier i Finland och får i uppdrag att gå under cover i Stockholm för att ta sig an den korrupta världen inom konst. Efter premiären på SkyShowtime förra året – nu kommer "Kodnamn: Annika" till TV4 Play.

Välproducerad svensk kriminalserie från 2023 som alla missat – nu på TV4
Foto: SkyShowtime.

SkyShowtimes svenska storsatsning finns nu på TV4 Play

Till alla er krimälskare där ute kommer vi på Filmtopp med ett tips som lär falla er i smaken. TV4 har valt att köpa in en nordisk serie som många dessvärre har missat, men som definitivt förtjänar att få en chans i rampljuset. Det är kriminaldramaserien Kodnamn: Annika vi pratar om, som ursprungligen är en av SkyShowtimes största svenska satsningar hittills.

– En mycket välspelad dramathriller. Gör dig själv en tjänst och spana in den, säger Filmtopps chefredaktör Eric Diedrichs som gav serien 4 av 5 i betyg när den hade premiär första gången sensommaren 2023.

Här kan du läsa hela Eric Diedrichs recension: Kodnamn: Annika (säsong 1) – lysande thriller om konstvärlden 

Det här handlar "Kodnamn: Annika" om

"Kodnamn: Annikan" är ett nagelbitande kriminaldrama som följer den finska kriminalinspektören Emma Haka. Emma infiltrerar en konstauktion i Stockholm för ett uppdrag under täckmantel, som snart visar sig vara betydligt farligare än väntat. Samtidigt som hon försöker utföra sitt uppdrag flyter hennes egna hemligheter till ytan.

I huvudrollen som Emma ser vi Sannah Nedergård, och det kryllar av välkända skådespelare i de övriga rollerna. På rollistan hittar vi bland andra Helena Bergström, Eva Melander och Ardalan Esmaili.

Har du ännu inte sett "Kodnamn: Annika" rekommenderar vi starkt att du gör det nu. Den första säsongen består av 6 avsnitt där det första har premiär på TV4 Play i dag, den 24 september.

LÄS OCKSÅ: Chris Evans ”rörande” film från 2017 gör succé – nu på Netflix topplista

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL