Unik chans att söka till Robinson – på Way Out West

Unik chans att söka till Robinson – på Way Out West

  • TV4 Play
Eric Diedrichs
Uppdaterad 09 augusti 2024 kl. 06:53 | Publicerad 08 augusti 2024 kl. 11:30

Mer än bara musik

I dag inleds årets upplaga av musik- och filmfestivalen Way out West. Denna gången kan besökarna också ansöka till "Robinson".

Regnet hänger i luften över Slottsskogen i Göteborg när det är dags för en ny upplaga av Way Out West. Festivalen må vara lika känd för sin musik som för sitt dåliga väder, men här finns också ett stort filmutbud för besökarna att ta del av – exempelvis blir det världspremiär för det Hedda Stiernstedt-frontade musikdramat Nova & Alice.

Nu avslöjar TV4 att de kommer att befinna sig på festivalen med en unik möjlighet för besökarna att ansöka till en ny säsong av Robinson. TV-kanalen kommer också att sända ett urval av festivalens framträdanden, däribland av Sarah KlangBig Thief, Jack White och PJ Harvey.

Robinson på Way Out West
Foto: Samuel Edsmyr/TV4

Så ansöker du till Robinson på Way Out West

Musikfestivalen pågår den 8-10 augusti 2024 och i år kommer Robinson till festivalen med möjligheten för festivalens besökare att söka till programmet på plats. Detta ser i Robinsontältet inne på festivalområdet.

Där kan du fylla i ansökningsformuläret och prova flera klassiska Robinson-utmaningar, till exempel den legendariska plankan, för att se om du har vad som krävs.

Tider för Robinsonansökan på Way Out West

Torsdag: 14:00 - 00:00
Fredag: 14:00 - 01:00
Lördag: 14:00 - 01:00

Alla festivalbesökare erbjuds söka till Robinson genom att prova olika utmaningar i Robinson-tältet.

Filmtopp håller dig uppdaterad med de senaste film- serie och TV-nyheterna. Följ oss på Facebook för att diskutera de största händelserna.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL