TV4 visar upp Alexandra Rapaport i Gåsmamman säsong 7: ”Äntligen!”

TV4 visar upp Alexandra Rapaport i Gåsmamman säsong 7: ”Äntligen!”

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
27 september 2024 kl. 15:15

Första bilden på Sonja Ek i den kommande säsongen

I dag visar TV4 upp ny bild från tittarfavoriten "Gåsmamman" säsong 7 del 1. På den ser vi en Alexandra Rapaport med stora vingar i rollen som Sonja Ek.

När TV4 gick ut med att de gör en sjunde säsong av den stora tittarfavoriten Gåsmamman blev fansen överlyckliga. Men det uppstod genast frågetecken kring hur det skulle fungera rent praktiskt med tanke på det öde Alexandra Rapaports karaktär Sonja Ek gick till mötes när man avslutade originalserien. Vi närmar oss nu premiären av Gåsmamman säsong 7, som fått titeln Epilogen, och i dag delar TV4 med sig av en ny bild som ger oss en hint om hennes medverkan. 

TV4 visar upp Alexandra Rapaport i Gåsmamman säsong 7: ”Äntligen!”
Foto: TV4.

TV4 visar upp Alexandra Rapaport i Gåsmamman säsong 7: ”Äntligen!”

Vi är nu bara veckor innan premiären av Gåsmamman och TV4 har precis släppt en bild som för första gången visar upp Alexandra Rapaport i hennes återuppståndelse som Sonja Ek. Bilden som du ser ovan går att tolka på flera sätt. Att hon tydligt placeras längst bak kan indikera att hon inte har en av huvudrollerna. Det kan innebära att hon mer finns med som en vakande ängel. Eller att hennes närvaro smyger sig in i den nya säsongen. 

I dag har seriens stora stjärna Rapaport lagt ut en posterbild på sitt Instagram-konto som avslöjar att den nya säsongen delas upp i två halvor, del 1 och del 2. "18 OKTOBER ÄR VI TILLBAKA", skriver hon och möts av stor kärlek från sina förväntansfulla följare:

– Medicinen mot höstdepressionen är säkrad!!!

– Yes äntligen!

– Som jag längtar

– Äntligen som man har längtat

– Jaaaa äntligen

Handlingen i Gåsmamman – Epilogen

I den efterlängtade comeback-säsongen får vi följa Sonja Eks barn när de på varsitt håll kämpar för att komma över sitt traumatiska förflutna. När det blir dags för dem att träffa varandra igen stöter de på farlig patrull då någon försöker mörda dem. 

Vad för roll Sonja Ek kommer att ha i berättelsen är som sagt fortfarande oklart, men nu vet vi med säkerhet att hon kommer vara med i någon kapacitet. Rapaport har tidigare berättat för Filmtopp att den nya säsongen bjuder på starka känslor och att hon bröt ihop under inspelningen. Det låter som att fansen inte kommer att bli besvikna.

"Gåsmamman – Epilogen" har premiär på TV4 och TV4 Play den 18 oktober. Besök Filmtopp för att inte missa de senaste stora nyheterna inom film-, serie och TV-världen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL