TV4 kastar om: så visas "Robinson" hösten 2024 – nya sändningstider

TV4 kastar om "Robinson" hösten 2024 – inga fler söndagsavsnitt

  • TV4 Play
Sofie Landgren
13 oktober 2024 kl. 12:00

Då visas nya "Robinson" på TV4

Filmtopp har tittat närmare på TV4:s tablå för hösten och märkt att tittarsuccén "Robinson" har fått nya visningsdagar på kanalen.

Höstens säsong av "Robinson" – TV4 slopar söndagar

När vi på redaktionen kikar närmare på TV4:s tablå inför den kommande premiären av höstens upplaga av det omåttligt populära realityprogrammet Robinson, ser vi att allt inte är som det brukar. Tidigare har tittarna, likt en hederlig tradition, kunnat se vem som röstas ut i veckans öråd varje söndag, nu är det dock slut på den söndagstraditionen.

TV4 har nämligen gjort en ny och ganska rörig uppdelning av hur säsongens avsnitt ska portioneras ut under de närmsta veckorna och ja, det blir inga fler Robinson-avsnitt på söndagar.

LÄS ÄVEN: Höstens Robinson-säsong börjar med en stor twist – här är alla deltagare

Deltagare Robinson hösten 2024
Årets deltagare. Foto: TV4.

Krånglig uppdelning på torsdagar

Avsnitten kommer att sändas på mån-ons kl. 19:30, men på torsdagar blir det krångligare. Istället för att ha ett något längre avsnitt på söndagar med öråd har TV4 gjort torsdagen till den stora Robinsondagen, när ett avsnitt sänds kl. 19:30 och efter det, mellan klockan 20:00-21:00, visas ett avsnitt av systerprogrammet Gränslandet (portioneras ut med ett avsnitt i veckan) och efter det, mellan kl. 21:00-22.00 kommer ytterligare ett nytt, längre avsnitt av Robinson, alltså det avsnittet som tidigare visades på söndagar.

Ja ni hör ju själva, TV4 har minsann krånglat till det. Ett tips är att spara den här artikeln för att ha en chans att hålla koll på de nya sändningstiderna framöver.

Missa inte höstens upplaga av "Robinson" som har premiär den 14 oktober på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL