TV4 bekräftar: Då har nya säsongen av “Idol“ med Mauri premiär

TV4 bekräftar: Då har nya säsongen av “Idol“ med Mauri premiär

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
18 augusti 2024 kl. 13:00

Snart drar jakten på nästa stora svenska sångstjärna igång

Snart är det äntligen premiär för den efterlängtade säsongen av "Idol" 2024 med Mauri Hermundsson bland programmets profiler.

Youtubern och programledaren Mauri Hermundsson har mycket på gång. Förutom att han nyligen vunnit Bäst i test och brutit sig fri från Aftonbladet – för att driva Uppdrag mat och en helt ny kanal på egen hand – ska han snart synas till i Idol.

I höst fyller det populära TV4-programmet hela tjugo år, och man firar med att ta in båda nya panelmedlemmar och, förstås, Mauri som är taggad på att få ta del av formatet. Han kommer att dela programledarrollen tillsammans med dess veteran Pär Lernström

– Att få jobba med Pär är en riktig dröm och jag tror att vi kan komplettera varandra bra. Nu är i och för sig Pär redan komplett, men jag lever gärna i min lilla dröm om att jag kan bidra med något. Vi har redan spelat in ett program och jag hoppas tittarna kommer märka hur kul vi har med varandra, sade Mauri när det blev klart att han ska vara med i Idol.

I den kommande säsongen ser vi en jurypanel bestående av Ash Pournouri, Peg Parnevik, Katia Mosally och Anders Bagge.

Snart har den nya Idolsäsongen med Mauri premiär på TV4
Foto: TV4.

Då har den nya Idolsäsongen 2024 med Mauri premiär på TV4

Är du taggad till tusen på att få se när nya svenska amatörsångare ska testa sina vingar som artister inför en stenhård jury? Då kan vi bekräfta att den nya säsongen av Idol har premiär på TV4 och TV4 Play den 31 augusti. Kanalen själva har gått ut med datumet på sin streamingtjänst.

I vanlig ordning kommer juryn att slå läger i olika delar av landet för att hitta Sveriges nästa stora sångtalang genom otaliga auditions. När de valt ut sina favoriter är det dags för dem att göra upp i veckovisa tävlingar.

Filmtopp håller dig uppdaterad om de senaste nyheterna inom film- serie och TV-världen. Missa inte att följa oss på Facebook där vi lägger ut de hetaste händelserna.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL