TV4 avslöjar: “Bäst i test“ tillbaka redan i december

TV4 avslöjar: “Bäst i test“ tillbaka redan i december

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 22:28 | Publicerad 18 oktober 2024 kl. 21:42

Underhållningsprogrammet tar bara en kort paus

Efter fredagens säsongsfinal står det klart att "Bäst i test" kommer tillbaka på TV4 och TV4 redan i jul, då med en stor special.

TV4 satsar stenhårt på Bäst i test, formatet de tog över efter flera framgångsrika år på SVT. På kort tid har man släppt flera säsonger och specialen Sämst i test. I kväll var det final för den aktuella säsongen med Eric SternMarie AgerhällLotta EngbergNour El-Refai och Torbjörn Averås Skorup som deltagare, men väntan på att programmet ska komma tillbaka blir kortare än väntat. 

TV4 avslöjar: “Bäst i test“ tillbaka redan i december
Panelen i höstens säsong av "Bäst i test". Foto: TV4.

TV4 avslöjar att “Bäst i test“ kommer tillbaka redan i december

I ett pressmeddelande avslöjar TV4 att de i år satsar på en julspecial med Bäst i test, som i vanlig ordning kommer att ledas av David Sundin och Babben Larsson. De fem begåvningarna som ska sättas på prov blir då Hanna Dorsin, Klas Eriksson, Pär Lernström, Samir Badran och Sissela Benn.

David Sundin är pepp på att få ge svenska folket något extra att roa sig med under årets mysigaste tid: 

 

– Kan man gå på julledighet utan att ha fått i sig en julspecial från Bäst i test? Nej det har dessvärre visat sig omöjligt. I år har vi ett riktigt kanongäng som tar sig an pepparkakor, tänder juleljus och gissar vem som gömmer sig bakom tomtemasken. God jul!

"Bäst i test – julspecial" kommer att sändas på TV4 och TV4 Play den 20 december.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL