Trailern till nya säsongen av Gåsmamman är här: ”Mäktig final”

Trailern till nya säsongen av Gåsmamman är här: ”Mäktig final”

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
03 oktober 2024 kl. 13:30

Premiären är bara dagar bort

Är du redo för den stora finalen av en av Sveriges mest älskade serier? Nu är det bara dagar kvar till premiären av "Gåsmamman – Epilogen".

I nio långa år har Gåsmamman med Alexandra Rapaport fått svenska folket att bänka sig framför tv:n, säsong efter säsong. Serien såg ut att ha gått mot sitt slut med sin sjätte säsong, men i början av 2024 bekräftades överraskande nog att ytterligare ett kapitel väntade på oss.

Nu är det bara dagar kvar till premiären av den första delen av Gåsmamman – Epilogen. Den 18 oktober intar den sjunde säsongen TV4 och TV4 Play, och i ett tidigare uttalande till Filmtopp avslöjar seriens stjärna att vi har något alldeles extra att se fram emot.

"Finalen är mäktig, vi spelade in den sist av allt. Och bröt ihop hela gänget både framför och bakom kameran. Ett slut som skiljer sig från tidigare markant", skrev Alexandra Rapaport till Filmtopp i våras.

LÄS OCKSÅ: TV4 visar upp Alexandra Rapaport i Gåsmamman säsong 7: ”Äntligen!”

Trailern till nya säsongen av Gåsmamman är här: ”Mäktig final”
Foto: TV4.

Intensiv spänning i trailern till "Gåsmamman – Epilogen"

När vi åter tar klivit in i "Gåsmamman" har två år passerat sedan den omskakande finalen av den sjätte säsongen. Sonjas tre barn kämpar fortfarande med att gå vidare med sina liv, men när de återförenas för första gången på länge utsätts de för ett dramatiskt mordförsök.

TV4 har tidigare lyft fram epilogsäsongen som ett form av bokslut för historien om familjen Ek och menar att den fokuserar på tematik som splittring, förståelse, försoning och botgöring.

Under gårdagen delade Alexandra Rapaport en trailer till den första delen av Gåsmamman – Epilogen. Se trailern nedan eller direkt på Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Rapaport (@rapaportalexandra)

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på TV4 Play. Glöm inte att följa oss på Facebook för att garantera att du inte missar de hetaste nya artiklarna.

LÄS OCKSÅ: Alexandra Rapaport om Gåsmamman säsong 7

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL