Tittarna varnas för ”obehagliga scener” i skräckserie på TV4 Play

Tittarna varnas för ”obehagliga scener” i skräckserie på TV4 Play

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 24 september 2024 kl. 08:59 | Publicerad 23 september 2024 kl. 09:30

Tredje säsongen av den hyllade serien

Är du på jakt efter en fängslande serie med potential att skaka om dig i grunden? Då kan vi tipsa om den hyllade skräckserien ”From”. Nu har seriens tredje säsong premiär på TV4 Play.

Få genrer har lika hängivna följare som skräck, men trots det har urvalet titlar på marknaden för tv-serier länge varit begränsad. På senare år är det lyckligtvis allt fler som vågat satsa på att göra kvalitativa rysarserier och en av de allra bästa från 2020-talet är From.

Sci-fi-rysaren From hade premiär 2022 och bakom serien hittar vi framgångsrika producenter och regissörer som Jeff Pinkner (Lost) och bröderna Anthony och Joe Russo (Avengers, Extraction, The Gray Man).

Handlingen i From är ett mysterium som utspelar sig i en stad i centrala USA där alla som besöker staden blir fast. Invånarna i staden måste försöka upprätta hålla någon form av normalt liv samtidigt som de letar efter en väg därifrån, men i skogen omkring dem lurar dessutom flera faror.

LÄS OCKSÅ: Årets mest hyllade actionthriller finns nu att streama: ”Nära perfekt”

Tittarna varnas för ”obehagliga scener” i skräckserie på TV4 Play
Foto: TV4.

Premiär för tredje säsongen av ”From” – varning för obehagliga scener

Nu är det premiär på TV4 Play för den tredje och senaste säsongen av From. Men du tar dig an den på egen risk – enligt TV4 är det här inte ens serie för den som är harig. På TV4 Play går det att dölja serien för de yngre med hjälp av tjänstens barnlås och de har en tydlig symbol som varnar för ”obehagliga scener”.

Det här är med andra ord något för dig som önskar en serie som kan göra det lite svårare att somna om kvällarna. Tror du oss inte kan du lyssna till den stora mängd kritiker och tittare som uppskattat seriens tidigare säsonger. From har i skrivande stund 7,7 i betyg på IMDb och hos Rotten Tomatoes har 94% av kritikerna gett serien ett positivt omdöme och 86% av tittarna har visat sin uppskattning för den.

LÄS OCKSÅ: ”Läcker komedithriller” med Brad Pitt och George Clooney kommer i veckan

Urval av positiva tittaromdömen från Rotten Tomatoes:

– Bästa skräckserien jag någonsin sett.

– Jag fullkomligt älskar den här serien. En av de bästa serierna jag någonsin sett!! Den har den perfekta blandningen av skräck, blod och spänning.

– Fantastisk serie! Så originell! Se den bara.

– En av de bästa serierna jag sett sedan Dark.

– Det här känns som vintage Lost, varje avsnitt har fått oss att se fram emot nästa avsnitt.

Konsensusen bland såväl tittare som kritiker är att From glänser när det kommer till att bygga spänning och nysta i ett fascinerande mysterium, men det är också många som stryker under att karaktärsuppbyggnaden håller toppklass.

Säsong tre av "From" har premiär på TV4 Play i dag, den 23 september.

LÄS OCKSÅ: Tittarna hyllar “mästerligt” överlevnadsdrama på Netflix – årets bästa film

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL