Tittarna kräver att Morden i Sandhamn höjer sig: ”Sämsta de gjort”

Tittarna kräver att Morden i Sandhamn höjer sig: ”Sämsta de gjort”

  • TV4 Play
Moa Andersson
27 september 2024 kl. 21:00

Tittarna är kritiska: “Hoppas att nästa blir bättre“

Det är inofficiellt bekräftat att Alexandra Rapaports "Morden i Sandhamn" får en elfte säsong. Men vad tyckte egentligen tittarna om den senaste säsongen?

Långköraren Morden i Sandhamn är kriminaldramat där vi ser stjärnskådespelerskan Alexandra Rapaport i huvudrollen. Serien har varit en av de mest populära på TV4 och utspelar sig i Stockholms idylliska skärgård, där flera olika mordfall utspelar sig. Fallen tas an av ingen mindre än åklagaren Nora Linde (Rapaport).

Här är detaljen som avslöjar framtiden för ”Morden i Sandhamn”
Alexandra Rapaport. Foto: TV4.

Tittarna kräver att ”Morden i Sandhamn” höjer sig nästa säsong

Filmtopp kunde nyligen berätta att långköraren Morden i Sandhamn kommer fortsätta. Trots att TV4 ännu inte har gått ut med att de gör en elfte säsong av Morden i Sandhamn, är det inofficiellt bekräftat. Alexandra Rapaport har själv berättat för Filmtopp att hon "verkligen vill" återvända till serien, men det har även gått att se att inspelningen av nya avsnitt är i full rulle på Statist.se, där statister eftersökts till en inspelningsdag senast i slutet av september

Trots att kriminalaren har många år bakom sig är fansen långt ifrån trötta på att följa Nora när hon tar sig an komplexa brottsfall. Eller?

Foto: TV4.

"Dålig säsong tyvärr"

När Filmtopp frågade om tittarna kommer fortsätta följa Morden i Sandhamn, var det delade åsikter om ämnet. Trots att vissa menar att de älskar serien, så är andra mer missnöjda efter ha sett den senaste säsongen.

– Hoppas det blir bättre avsnitt nästa gång då, det handlade alldeles för mycket om hans tablettmissbruk denna gången som tog överhanden! skriver en tittare. 

– Ja även om just denna sista säsongen var faktiskt inget vidare så tänker jag det, skriver en annan.

– Jag kommer absolut att titta och hoppas på att nästa säsong blir bättre än den som nu visats, den var tråkig. Riktigt synd, för dom tidigare säsongerna var ju riktigt bra.

– Dålig säsong tyvärr. Hoppas att nästa blir bättre. Måste bli en handling som passar en skärgårds miljö bättre.

– Ja om den blir bättre än den som nyss visats, för den här var den sämsta de gjort.

– Det kommer jag nog, även om jag inte tycker att den här säsongen har varit särskilt bra. Går rätt mycket på tomgång.

Vad tycker du om att serien får en fortsättning? Är du för eller emot? Vi på Filmtopp håller dig uppdaterad med vad som händer runt "Morden i Sandhamn" säsong 11.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL