Tittarna kan se fram emot en ny säsong av ”Morden i Sandhamn” på TV4

Tittarna kan se fram emot ny säsong av ”Morden i Sandhamn” på TV4

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 27 september 2024 kl. 19:05 | Publicerad 25 september 2024 kl. 20:09

Alexandra Rapaports långkörare fortsätter

Med den tionde säsongen i mål på TV4 kan tittarna se fram emot en fortsättning. ”Morden i Sandhamn” säsong 11 jobbas på i detta nu.

Kriminaldramat Morden i Sandhamn med stora stjärnan Alexandra Rapaport i huvudrollen har varit en av de klart mest populära serierna på TV4 under sensommaren och så här långt in på hösten. Hela den nya säsongen har legat ute på deras playtjänst sedan flera veckor tillbaka och i kväll går den i mål även på TV. Undrar du vad som kommer att hända med den älskade serien härnäst? Då kan vi meddela att en ny säsong är på gång. 

Tittarna kan se fram emot en ny säsong av ”Morden i Sandhamn” på TV4
Foto: TV4.

Tittarna kan glädjas åt att ”Morden i Sandhamn” får en ny säsong

TV4 har ännu inte kommunicerat ut att de gör en elfte säsong av Morden i Sandhamn, men en fortsättning är inofficiellt bekräftad. Förutom att Alexandra Rapaport själv har sagt till Filmtopp att hon "verkligen vill" återvända till serien, så har vi på sajten Statist.se flera gånger sett att inspelningen av nya avsnitt är igång för fullt.

Produktionen har varit aktiv med att söka statister till olika scener. Just nu söker man personer som kan spela civilpoliser och besökare på en polisstation för en inspelningsdag i morgon, den 26 september. 

Se för dig själv här:

Statistannons för inspelning av "Morden i Sandhamn"

När kommer Morden i Sandhamn säsong 11?

Frågan är ju då bara när vi kan förvänta oss att se nästa säsong av Morden i Sandhamn nå TV4:s tittare, som hoppas att den blir vassare än årets säsong. Det är inte helt enkelt att spekulera i, men vi kan koka ner det till två alternativ...

De senaste säsongerna av serien har sänts antingen i april eller augusti. Eftersom man snart borde vara klara med inspelningen av den nya säsongen ska man ha all tid för att kunna färdigställa den i postproduktion under hösten/vintern. Således borde en vårpremiär vara möjlig – men TV4 har en tendens att hålla på sina tittarfavoriter lite längre än önskvärt. Oavsett skulle vi bli väldigt förvånade om nästa säsong inte finns att se i augusti månad 2025.

Filmtopp håller dig uppdaterad med vad som händer runt "Morden i Sandhamn" säsong 11. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL