Tittarna får fler Beck-filmer med inspelning 2025: “Sen vet jag inte mer”

Tittarna får fler Beck-filmer med inspelning 2025: “Sen vet jag inte mer”

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 24 september 2024 kl. 11:42 | Publicerad 23 september 2024 kl. 07:45

Peter Haber når 54 Beck-filmer om allting går som planerat

I “Vilket liv!” på TV4 avslöjar Peter Haber att det man tänker göra ytterligare två Beck-filmer nästa år. Ett glädjebesked för tittarna som älskar serien.

I samband med att man släppte den femtionde Beck-filmen tidigare i år gick produktionen ut med beskedet att man gör ytterligare två filmer, alltså film nummer 51-52. Nu verkar det som att man till tittarnas stora lycka tänker göra två stycken till utöver dem, åtminstone om vi ska tro seriens stora stjärna Peter Haber

Fler Beck-filmer spelas in 2025

Det var när Haber hyllades på söndagen den 22 september i programmet Vilket liv! med Renée Nyberg som han kom med både glädjande och lite mer dystra besked. Dels gav han en tydlig hint om att slutet för hans egen del i filmserien nu är nära. Men innan dess siktar man på att göra en full Beck-säsong. Det innebär att man – utöver de de två kommande filmerna – ska göra film nummer 53 och 54. 

– Det jag vet är att vi gör två filmer i år. Sen gör vi antagligen två filmer nästa år. Sen vet jag faktiskt inte mer, sade Peter Haber i programmet. 

Vid det här laget – när Peter Haber gång på gång landar i att fortsätta göra fler Beck-filmer – får vi nog ta ett "antagligen" för en garanti. Det enda som ger osäkerhet kring framtiden är trots allt hur den 71-årige stjärnan mår, och han själv konstaterar i Vilket liv! att måendet är gott. 

Foto: TV4.

Då förväntas nästa Beck-film ha premiär

De två sedan tidigare bekräftade filmerna spelades in under våren. Inför inspelningsstarten flaggade TV4-producenten Jon Mankell för att man har som ambition att kunna fortsätta ett litet tag till med Peter Haber. 

– Vi tar en säsong i taget men så länge vi kan hålla en hög kvalitet och våra tittare vill se Beck så är i alla fall min förhoppning om att vi gör fler, sade Mankell då till TV4 Nyheterna.

Så när får vi se nästa Beck-film? TV4 har inte gått ut med något premiärdatum, men eftersom att man är färdiga med inspelningen kommer man av allt att döma släppa den första på juldagen, den 25 december, så som man många gånger gjort förut med premiär både på TV och streamingtjänsten TV4 Play. Därefter lär man släppa film nummer 51 på våren 2025. 

Filmtopp håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna kring "Beck". 

LÄS OCKSÅ: Tittarna varnas för ”obehagliga scener” i skräckserie på TV4 Play

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL