Älskade komikern är tillbaka i rutan med ”Bögen bakom scenen”

Älskade komikern är tillbaka i rutan med ”Bögen bakom scenen”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
22 augusti 2024 kl. 15:00

En tvådelad dokumentärfilm

I "Edvin är lös - bögen bakom scenen" får tittarna följa med bakom kulisserna på Edvin Törnbloms första soloturné. Under turnén tampas Edvin med premiärnerver samtidigt som han tvingas möta sina rädslor inför att turnera med en uttalad bög-föreställning.

Premiär för Edvin är lös - bögen bakom scenen
Foto: TV4.

Premiär för "Edvin är lös - bögen bakom scenen" – en färgstark dokumentär i 2 delar

I oktober förra året gav sig Edvin Törnblom ut på turné med sin humoristiska show-monolog Bögen är lös (i magen). Under showen fick tittarna ta del av Edvins skildring av hur det var för honom att växa upp som bög och människa under 00-talet. Det bjöds på allt från en dragshow med Ebba Busch till nummer om att förvirrat försöka hitta sin plats i en värld fylld av galningar. Det här var Edvins allra första soloförestälning och kritikerna runt om i landet fullkomligt älskade den.

Ett axplock från showens recensioner

– Sällan har någon lika självklart hittat hem som Edvin Törnblom, skriver Dagens Nyheter.

– Edvins fans kommer inte bli besvikna. Edvin Törnblom är Sveriges hetaste bög, skriver QX.

– Edvin Törnblom bjuder exceptionellt explicita skämt och storslagna sång och dansnummer när han tar lyckopillret Bögen är lös (i magen) till Lorensbergsteatern, skriver Göteborgsposten.

Tillhör du den skara som har missat Edvins soloshow Bögen är lös (i magen)? Misströsta ej, den 22 augusti är det premiär för den tvådelade dokumentärserien Edvin är lös - bögen bakom scenen som ger oss en inblick i både turnélivet och bakom kulisserna på hans show.

"Edvin är lös - bögen bakom scenen" har premiär 22 augusti på TV4 Play och TV4. Del två sänds 29 augusti på TV4 Play och TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL