Sju filmer med Liam Neeson bland TV4 Plays nyheter

Sju filmer med Liam Neeson bland TV4 Plays nyheter

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
29 september 2024 kl. 22:00

Stor filmfest med den folkkäre actionhjälten

Bland de nyligen tillkomna filmerna på TV4 Play hittar vi inte bara en, utan sju stycken filmer med den älskade skådespelaren Liam Neeson.

Alla älskar vi en skön actionthriller, och i synnerhet när den skicklige och mycket älskvärda skådespelaren Liam Neeson är involverad. Lyckligtvis har han de senaste femton åren gjort otaliga filmer inom genren – från Taken-filmerna som blivit modern klassiker till hans senaste verk In the Land of Saints and Sinners

Varje månad fyller TV4 Play på med nya filmer och denna gång innebär det extra mycket kul för oss som älskar Neesons filmer, oavsett hur hög nivå de håller. 

Sju filmer med Liam Neeson bland TV4 Plays nyheter
Liam Neeson i "Memory". Foto: STXfilms.

Sju filmer med Liam Neeson bland TV4 Plays nyheter

Sedan en längre tid tillbaka har vi med prenumeration på TV4 Play kunnat se de stora titlarna The Marksman, The Commuter, A Walk Among the Tombstones och Cold Pursuit som är en av Liam Neesons mest hyllade actionfilmer så här långt in på karriären. Nyligen har streamingtjänsten utöver dessa plockat in hela sju stycken ytterligare filmer skådespelaren. För att vara mer specifika rör det sig om följande: 

  • Marlowe (2022)
  • Memory (2022)
  • The Ice Road (2021)
  • Honest Thief (2020)
  • Taken 3 (2014)
  • Taken 2 (2012)
  • Taken 1 (2008)

Är man ett fan av Neesons filmer finns det en hel del att njuta av här. När Filmtopp rankade hans bästa actionfilmer tog inte många av de nya titlarna plats på listan utöver Taken som inte behöver någon närmare presentation. Vid det här laget vet vi dock mycket väl vad vi får av hans filmer och de behöver knappast vara några mästerverk för att lyckas underhålla. 

Snabbgenomgång av filmernas handlingar

Marlowe blir den desillusionerade privatdetektiven Philip Marlowe anlitad för att hitta en försvunnen älskare, vilket leder honom in i en värld av korruption, svek och mörka hemligheter i 1930-talets Los Angeles.

I Memory blir en lönnmördare med begynnande minnesförlust måltavla för både polisen och kriminella när han vägrar fullfölja ett uppdrag som strider mot hans moral.

The Ice Road måste en lastbilschaufför leda ett farligt räddningsuppdrag över frusna vägar för att rädda arbetare som är instängda i en kollapsad gruva. Samtidigt kämpar de mot både naturens krafter och dolda fiender.

I Honest Thief försöker en bankrånare som vill leva ett hederligt liv överlämna sig till polisen, men blir förrådd av korrumperade FBI-agenter.

Ta rygg på Filmtopp för att få fler streamingtips. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL