Officiellt premiärdatum för ”Gåsmamman” säsong 7 på TV4

Officiellt premiärdatum för ”Gåsmamman” säsong 7 på TV4

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
27 augusti 2024 kl. 21:00

Den efterlängtade comebacken är nära

I en programspecial av ”Hellenius Hörna” såg vi Alexandra Rapaport gästa. Då avslöjades det när ”Gåsmamman” säsong 7 har premiär på TV4 och TV4 Play.

I höst är det premiär för den efterlängtade sjunde säsongen av Gåsmamman med Alexandra Rapaport. Comebacken kallas för "Epilogen" eftersom den kommer ge oss en berättelse som utspelar sig långt efter den stora berättelsen om familjemamman och ofrivilliga gangstern Sonja Ek, spelad av Alexandra Rapaport.

TV4 har avslöjat att den nya säsongen utspelar sig två år senare och att Sonjas barn fortfarande försöker gå vidare med sina liv. När de väl återförenas med varandra för första gången på länge sker något som skakar om dem på nytt – ett ruggigt mordförsök.

Petra Ahlin, som är exekutiv producent för programmet, har sagt att TV4 nu gör "bokslut på familjen Ek:s dramatiska historia". Vidare säger hon att aittarna kan se fram emot en säsong om" splittring, förståelse, försoning och botgöring".

– Det här såg jag inte i korten när vi avslutade säsong 6, säger Rapaport i ett pressmeddelande från februari.

Officiellt premiärdatum för ”Gåsmamman” säsong 7 på TV4
Foto: TV4.

Nu vet vi när ”Gåsmamman” säsong 7 har premiär – TV4 bekräftar

När TV4:s intervjuprogram Hellenius Hörna sände en programspecial i lördags befann sig storstjärnan Alexandra Rapaport på plats för att diskutera den nya säsongen av Gåsmamman. Eftersom Sonjas öde i seriens ursprungliga final inte bäddar för en fortsättning fick hon då frågan om hur hennes medverkan kommer att gå till. 

– Jag kan inte avslöja, det kan ju vara att Sonjas tvillingsyster Ronja kommer, eller så är det återblickar, eller är hon död med spöken. Jag vet inte, sade Rapaport då till programledaren David Hellenius. Men hon gav följande hint som lär uppskattas av tittarna:

– Det vore ju tråkigt om hon inte var med, men det verkar ju som att hon dog. 

Rapaport berättar även hur lycklig fanbasen, som internt på produktionen kallas för "Sekten", blev när det kom fram att serien skulle göra comeback. Nu ska denna speciella berättelse alltså få knyta ihop säcken på allvar. 

Hellenius hörna avslöjas det att Gåsmamman säsong 7 har premiär på TV4 och TV4 Play den 18 oktober.

Filmtopp håller dig uppdaterad med de senaste film- serie och TV-nyheterna. Håll utkik på sajten och följ Filmtopp på Facebook för att inte missa några stora händelser.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL