Ny mörk thrillerserie tar fast grepp om tittarna på TV4 Play

Ny mörk thrillerserie tar fast grepp om tittarna på TV4 Play

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
18 augusti 2024 kl. 20:00

Prenumeranterna flockar sig runt “Something Undone“

Strax efter sin svenska premiär har den nya mörka thrillerserien “Something Undone“ seglat upp till toppen bland de mest populära serierna på TV4 Play.

Får du inte nog av mängden nervkittlande titlar som släpps på TV4 Play? Då är det bara att hoppa på deras senaste spänningsfyllda titel, som nu lockar en mängd tittare från hela Sverige. Vi syftar på deras nya inköpta titel, Something Undone, som är en kanadensisk thriller vars internationella premiär landade så sent som i höstas.

"Something Undone" är den nya mörka thrillerserien som tar fast grepp om tittarna på TV4 Play
“Something Undone“. Foto: CBC.

Nya mörka thrillerserien “Something Undone“ tar fast grepp om TV4 Plays tittare

Ännu är det väldigt få som hittat till denna nya serie, vilket de få antalet röster den fått på IMDb indikerar. Men nu när den kommit till Sverige, och förmodligen andra delar av Europa, kan vi räkna med att många fler exponeras för Something Undone, som från starten var en kort webbserie med premiär 2019.

– Vi trodde inte att det skulle fungera [att växla upp formatet], men det fungerade riktigt, riktigt bra, säger Madison Walsh som spelar Jo

Denna suggestiva och krypande berättelse går fullt ut på att leverera en nervkittlande upplevelse till tittarna. Handlingen följer Jo och Farid som väljer att starta upp en true crime-podd, detta efter att ha gjort en skrämmande upptäckt bland Jos mammas avlidne mammas ägodelar. Det ena leder dem till det andra och snart bygger de innehållet i podden runt en familj, som på 80-talet gick ett brutalt öde till mötes när de mördades i kallt blod. Samtidigt som duon gräver i detta otäcka fall tvingas de att hantera egna demoner från det förflutna. 

Sedan sin premiär i fredags har Something Undone klättrat till att bli en av de mest populära serierna på TV4 Play, vilket är ett kvitto på att den uppskattas av många som väljer att kolla vidare. Kanske kommer även du att fastna för den? Om du gör det så finns det en del spänning att beta av – sammanlagt består den första säsongen av tio stycken halvtimmeslånga avsnitt, som alla finns att se på streamingtjänsten redan i dag.

Filmtopp håller dig uppdaterad med senaste nytt inom film- serie och TV-världen. Följ oss på Facebook för att inte missa våra tips och att diskutera de största snackisarna.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL