Ny brittisk ”mysteriedriven” thrillerserie på TV4 Play – alla avsnitt ute

Ny brittisk ”mysteriedriven” thrillerserie på TV4 Play – alla avsnitt ute

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
20 september 2024 kl. 08:18

Nu är det premiär för "The Cuckoo"

I dag är det premiär för den helt nya miniserien "The Cuckoo" på TV4 Play. Du som känner för att bingea den kan göra det då alla avsnitt redan finns ute.

Efter en sommar med flera starka släpp för den som älskar kriminalare och dramathrillers, fortsätter TV4 att fylla på med spännande titlar under hösten. Efter uppskattade titlar som den "roliga" och "intressanta" The Spencer Sisters och det krypande spänningsdramat Something Undone är det nu premiär för den brittiska och mysteriedrivna thrillerserien The Cuckoo. Handlingen följer ett par som ska få lära sig den hårda vägen att man alltid bör kolla upp närmare vem det är man hyr ut sitt hem till. 

LÄS OCKSÅ: ”Gripande” brittisk serie baserad på bästsäljare nu på SVT

Ny brittisk ”mysteriedriven” thrillerserie på TV4 Play – alla avsnitt ute
Foto: Channel 5.

Detta händer i den brittiska thrillerserien ”The Cuckoo” på TV4 Play

I den nya sprillans nya serien The Cuckoo lär vi känna det gifta paret Nick och Jessica Hayes vars äktenskap håller på att gå sönder. I ett försök att få ekonomin att gå ihop beslutar de sig för att hyra ut ett rum till någon de inte känner, konstnären Sian. Allting börjar bra och hon charmar precis hela familjen, men snart börjar de ifrågasätta vad som är hennes egentliga anledning till att flytta in hos dem. Kan det vara så att hon har ett dolt motiv?

Än så länge finns det inte många recensioner av serien att läsa och på IMDb har den under 1000 röster, men kritikern Emily WatkinsiNews skriver att Cuckoo är välskriven och fångar en från starten för att sen fortsätt med högt tempo. 

The Cuckoo kanske inte uppfinner sin genre på nytt, men det är ett utmärkt exempel på den, skriver Watkins i sin recension och delar ut betyget 4/5.

Serien består av sammanlagt fyra avsnitt som alla nu har släppts på TV4 Play. Skulle du också fastna för den så behöver du alltså inte vänta på att nya avsnitt ska släppas – det är fritt fram att se hela i ett svep.

LÄS OCKSÅ: TIPS: ”Enastående” Nicolas Cage i bortglömd kriminalthriller på TV4 Play

Håll utkik på Filmtopp för fler tips. Följ oss också gärna på Facebook för att inte missa våra rekommendationer och andra nyheter.

 
ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL