Nu har vi ett premiärdatum för nya säsongen av Robinson

Nu har vi ett premiärdatum för nya säsongen av Robinson

  • TV4 Play
Sofie Landgren
26 augusti 2024 kl. 14:00

Efterlängtad premiär för höstens säsong av "Robinson"

På en ödslig plats kämpar nu nya deltagare mot varandra i spektakulära tävlingar och mot naturens krafter i hopp om att ta hem Robinsontrofén och titeln som vinnare av "Robinson" hösten 2024.

Robison kommer tillbaka i höst
Anders Lundin med deltagare från "Robinson" våren 2024. Foto: TV4.

Då har den nya säsongen av "Robinson" premiär hösten 2024

Ett av Sveriges mest populära tävlingsprogram kommer äntligen tillbaka till TV4. Den 14 oktober rivstartar programmet och denna nya säsong får sällskap av syskonprogrammet Gränslandet redan från startveckan. De deltagare som röstats ut i örådet får nämligen en ny chans att ta sig tillbaka till Robinson-tävlingen genom att överleva Gränslandet.

Vinnaren av robinson våren Robinson 2024
Olivia Lindegren. Foto: TV4.

Olivia Lindegren vann "Robinson" Sverige våren 2024

Efter 42 dagar på en öde ö med minimalt med mat, socialt spel och tävlingar blev det tillslut Olivia Lindegren som stod på prispallen och kammade hem titeln som vinnare av vårens upplaga av Robinson 2024. In i det sista var det otroligt jämnt mellan de tre finalisterna, men den första att få upp eld och till slut tända facklan blev Olivia.

Här kan du läsa mer om Olivia Lindegren.

Nu har det blivit dags för ett helt nytt gäng med deltagare som måste gå igenom exakt samma process och tävla mot både varandra och naturen i jakten på den eftertraktade Robinsontrofén, och givetvis den imponerade prissumman av en halv miljon kronor.

Missa inte höstens säsong av "Robinson" och "Gränslandet" som har premiär på TV4 Play och TV4 den 14 oktober. Filmtopp släpper mer info om höstens deltagare inom kort, så stay tuned!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL