Morden i Sandhamn äntligen tillbaka – då släpps nästa avsnitt!

Morden i Sandhamn äntligen tillbaka – då släpps nästa avsnitt!

  • TV4 Play
Eric Diedrichs
Uppdaterad 21 augusti 2024 kl. 20:27 | Publicerad 07 augusti 2024 kl. 08:56

Nora gräver i nya fall

Folkkära kriminalaren "Morden i Sandhamn" är tillbaka med en ny säsong. I den här artikeln kan du läsa om när nästkommande avsnitt släpps.

Alexandra Rapaport är tillbaka på TV4 Play med en ny säsong av Morden i Sandhamn, den tionde i ordningen. Med sig har hon Nicolai Cleve Broch i rollen som Alexander, Jonas Malmsjö som Henrik och Gustaf Hammarsten som Bengt-Olof Stenmark.

Får besök från "de döda"

Liksom föregående säsong består denna av sex avsnitt på 45 minuter vardera och totalt är det tre stycken olika fall som ska lösas.

Så här beskriver TV4 om säsongsstarten: "Några månader har gått sedan bombdådet på polishuset. På sjukhemmet där en polis rehabiliteras gör personalen en fasansfull upptäckt. En bekant återvänder från de döda och Nora dras in i utredningen på ett oanat sätt."

Alexandra Rapaport och Nicolai Cleve Broch ligger på en brygga.
Foto: TV4

Då släpps nästa avsnitt av Morden i Sandhamn

I dag, onsdag 7 augusti, har säsongens två inledande avsnitt blivit tillgängliga att streama på TV4 Play. Därefter kommer resterande avsnitt att släppas veckovis, vid midnatt, ett i sänder. Detta innebär att avsnitt tre blir tillgängligt 00:01 den 14 augusti, avsnitt fyra samma tid den 21 augusti och så vidare.

Den som vill se serien via linjär-TV ser ut att få vänta. I skrivande stund lyser den nya säsongen med sin frånvaro i TV-tablån. Filmtopp har kontaktat TV4 och väntar besked på om detta kommer att ändras.

Samtliga avsnitt av Morden i Sandhamn säsong 10:

  1. Madeleine - del 1
  2. Madeleine - del 2
  3. Nikki & Evelina - del 1
  4. Nikki & Evelina - del 2
  5. Birgitta - del 1
  6. Birgitta - del 2

Missa inte att följa Filmtopp på Facebook där vi diskuterar de senaste händelserna inom film- serie och TV-världen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL