Missen som avslöjar ”Morden i Sandhamn” säsong 11

Missen som avslöjar ”Morden i Sandhamn” säsong 11

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 25 september 2024 kl. 18:43 | Publicerad 07 september 2024 kl. 08:00

Det verkar som att succéserien fortsätter

Hoppas du på att få se ”Morden i Sandhamn” säsong 11? TV4 har inte bekräftat något men vi tror oss ha sett detaljen som avslöjar att serien fortsätter.

Nu rullar den tionde säsong av Morden i Sandhamn med Alexandra Rapaport TV4, och på deras streamingtjänst ligger alla avsnitt ute sedan en tid tillbaka. Tittarna som sett klart säsongen hoppas på att få se en fortsättning, men ännu är det inte bekräftat att man satsar vidare på serien. Vi tror oss dock ha hittat något som avslöjar att man tänker köra på med en elfte säsong.

Missen som avslöjar ”Morden i Sandhamn” säsong 11
Det ser ut att bli en elfte säsong av "Morden i Sandhamn". Foto: TV4.

Missen som avslöjar framtiden för ”Morden i Sandhamn”

Efter tio säsonger är det många som vill veta vad tanken är med kriminaldramat, som blivit en av de största tittarfavoriterna i Sverige. När Filmtopp når TV4:s pressavdelning för att höra med dem om planerna på Morden i Sandhamn säsong 11 lämnar de oss med fler frågor än svar: 

– Vi ber att få återkomma när vi har något nytt att berätta om en eventuell fortsättning. 

Nej, det låter inte på TV4 som att en fortsättning överhuvudtaget är spikad. Eller snarare att de inte vill att vi ska känna till det. Seriens stora stjärna Alexandra Rapaport ville heller inte avslöja några detaljer för Filmtopp, men hon berättade att hon gärna vill återvända till rollen som Nora.

Men det verkar inte längre som att vi behöver hoppas på positiva besked. Följare på Filmtopps Facebooksida har fångat upp en detalj som mer eller mindre garanterar att det blir en till säsong. På hemsidan Statist.se kan vi se att produktionen just nu söker efter flera statister till inspelningen som tycks pågå för fullt.

Närmare bestämt rör det sig om två inspelningstillfällen som äger rum i Alvik och annan del av Stockholm den 23 september. Statisterna man söker ska spela antingen mötesdeltagare eller restaurang/cafégäster. Känner du för att medverka i samma serie som Rapaport? Då kan du ansöka via hemsidan. 

Missen som avslöjar ”Morden i Sandhamn” säsong 11

Missen som avslöjar ”Morden i Sandhamn” säsong 11

Att man fortsätter att spela in serien kan väl bara innebära att det blir en elfte säsong av Morden i Sandhamn. Så när kan vi tänka oss att se den? Förmodligen samma tid på året som den tionde säsongen kom ut, det vill säga under sensommaren. Vår gissning är då någon gång i augusti månad 2025.

Filmtopp håller dig uppdaterad om de senaste nyheterna inom film- serie och TV-världen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL