Mia Skäringer är tillbaka med en sprillans ny humorserie på TV4

Mia Skäringer är tillbaka med en sprillans ny humorserie på TV4

  • TV4 Play
Sofie Landgren
12 september 2024 kl. 17:00

Premiär i morgon för "Tabitas Tattoo"

I en liten värmländsk ort driver trebarnsmamman Tabita en tatueringsstudio. Huset är fullt av kvinnor i nöd men pengarna är slut. Samtidigt har hårfrisörskan Gulletussan siktet inställt på sin ex-man och är fast besluten att få det hon vill ha

Svensk humorserie från 2024, av och med Mia Skäringer.
Mia Skäringer. Foto: TV4,

Svenska humorserien "Tabitas Tattoo" – av och med Mia Skäringer

Den 13 september bär det av för Mia Skäringers helt egna och sprillans nya humorserie Tabitas TattooTV4 och TV4 Play.

I den värmländska orten Degerskoga driver trebarnsmamman Tabita en tatueringsstudio. Förutom barn, kunder och djur är huset fullt av kvinnor i nöd. Dessvärre börjar pengarna ta slut, men kreativ problemlösning råder bot på det mesta. En bit bort ligger hårsalongen Hair & Now som ägs av Gulletussan. Hon har siktet inställt på sin ex-man och skyr inga medel för att få det hon vill ha.

LÄS OCKSÅ: Ulf Brunnberg tänker stoppa nya Jönssonligan-filmen – nu svarar SF honom

Det här händer i första avsnittet:

Trebarnsmamman Tabita har pengaproblem men tror sig ha en lösning inom räckhåll. Gulletussan beslutar att bli kompis med Mattias höggravida flickvän Sandra. Sandra å sin sida beslutar att hon och Mattias ska köpa grannhuset - Tabitas hus.

Skådespelare: Mia Skäringer, Lily Wahlsteen, Gustaf Hammarsten, Sanna Persson Halapi, Sissela Benn, Linus Wahlgren, Hanna Ardéhn, Siw Malmkvist

Den första säsongen av "Tabitas Tattoo" består av 6 avsnitt där de 3 första går att se på TV4 Play från och med den 13 september. Resterande 3 avsnitt har premiär den 20 september.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL