KLART: Då har nästa säsong av ”Bäst i test” premiär på TV4

Då har nästa säsong av ”Bäst i test” 2024 premiär på TV4

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 11:30 | Publicerad 28 juli 2024 kl. 11:24

Tittarfavoriten närmar sig nypremiär!

Snart är det efterlängtad premiär för den andra säsongen av "Bäst i test" med Babben Larsson och David Sundin sedan flytten från SVT till TV4.

I januari fick vi se den första säsongen av Bäst i test landa på TV4 efter vad som varit en omskriven flytt från programmets tidigare kanal SVT. Tittarna som var oroliga över att formatet skulle se annorlunda ut under nya vingar kunde pusta ut och konstatera att Bäst i test fortsatt i samma stuk som förut. Däremot var det många som blev upprörda över att programmet flyttade till en kommersiell kanal med reklampauser. 

Då har nästa säsong av Bäst i test 2024 premiär

Men trots farhågor och att Bäst i test plötsligt hade reklamavbrott blev succén ett faktum. Programmet, som då hade Mauri Hermundsson, Charlotta Björck och andra omtyckta profiler i panelen, gjorde succé med tittarrekord. Väntan på nästa säsong blir inte lång, utan tittarna kan se fram emot en ny säsong av Bäst i test som har premiär om bara några veckor.

Nästa säsong av Bäst i test 2024 har premiär på TV4 och TV4 Play den 16 augusti.

Då har nästa säsong av ”Bäst i test” 2024 premiär på TV4
Foto: Annika Berglund.

De är med i nya panelen

Så vilka kändisar ska utmanas av programledarna David Sundin och Babben Larsson i den kommande säsongen av Bäst i test? Panelen utgörs av följande deltagare: Eric Stern (skådespelare), Lotta Engberg (programledare), Nour El Refai (komiker), Torbjörn Averås Skorup (komiker) Marie Agerhäll (manusförfattare, skådespelare). 

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt inom film- serie och TV-världen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL