Chocken för alla som vill se ”Gåsmamman” – visas inte på TV4

Chocken för alla som vill se ”Gåsmamman” – visas inte på TV4

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 12:00 | Publicerad 18 oktober 2024 kl. 11:00

TV-tittarna kommer bli snopna när det vankas premiär

I dag är det premiär för den nya säsongen av "Gåsmamman", men många lär bli paff när de bänkar sig framför TV4 och inser att den inte visas där.

Under det senaste halvåret har det varit en stor uppladdning inför Gåsmamman säsong 7. I epilogen får vi följa med när Sonja Eks barn försöker gå vidare och hantera livet utan sin mamma. Men det dröjer inte länge innan deras förflutna hinner ikapp dem. Men hur det ska gå för barnen är inte den enda dramatiska frågan som driver den nya säsongen... kan det vara som så att Sonja fortfarande är vid liv?

Fansen har väntat otåligt på att få se nya Gåsmamman och många av dem har planerat att se den på TV. Är du en av dem, så verkar det som att du får tänka om. 

Chocken för alla som vill se ”Gåsmamman” – visas inte på TV4
Foto: TV4.

”Gåsmamman” säsong 7 visas inte på TV4

Den som dukar upp snackset och slår sig ned framför TV4 för att se kvällens stora händelse, den efterlängtade nypremiären av Gåsmamman, kommer att bli snopen. Avsnittet visas nämligen inte på TV4 som förväntat. Istället kommer den att visas på underkanalen TV4 Hits som inte är en del av det traditionella TV-utbudet.

TV4 Hits är en digital kanal vars innehåll man främst kommer åt genom streaming. Vill du titta på Gåsmamman säsong 7 måste du med andra ord ha ett abonnemang på TV4 Play. Det räcker alltså inte med gratisversionen. På streamingtjänsten skriver man ut att serien visas exklusivt för personer med något av pluspaketen. Dessa kostar 69 kronor i månaden och uppåt.

Gåsmamman förväntas börja sändas på TV4 längre fram. 

Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL