Hett tips till krimälskaren – missa inte Mikkelsens spännande serie på TV4

Hett tips till krimälskaren – missa inte Mikkelsens spännande serie på TV4

  • TV4 Play
Sofie Landgren
08 oktober 2024 kl. 20:00

En serie om trafficking, prostitution och skattebedrägerier

Mads Mikkelsen är inte den enda i familjen Mikkelsen med en imponerande skådespelarkarriär på Cv:t, även hans bror Lars Mikkelsen är en etablerad skådespelare och just nu kan du streama hans spännande kriminalserie "The Team" på TV4 Play.

Missa inte "The Team" med Lars Mikkelsen – nu på TV4 Play

Lars Mikkelsen har nästan kommit lite i skymundan tack vare sin bror Mads Mikkelsen, men tack vare hans medverkan i bland annat kriminalserien Brottet (2007-2012), dramafilmen Vår tid ska komma (2016), och hans inhopp i stora amerikanska produktioner som i Disneys Ahsoka (2023) och Netflix The Witcher (2019), har han lyckats bevisa att han är minst lika skicklig som sin bror.

Just nu har tittarna chansen att se vad Lars går för i den spännande danska kriminalserien The Team (2 säsonger) som går att streama på TV4 Play. Den första säsongen hade kom till tjänsten den 4 oktober och hela den andra säsongen finns att streama från och med fredagen den 11 oktober.

LÄS ÄVEN: Mads Mikkelsen slarvade nästan bort karriärens största roll: ”Total katastrof”

Det här handlar serien om

Trafficking, prostitution, skattebedrägerier – mängden av brott bakom den organiserade kriminaliteten i Europa har fullkomligt exploderat. De europeiska länderna har kommit överens om att samarbeta, nu ska så kallade Joint Investigation Teams (JIT) bildas. Snabbt och obyråkratiskt ska dessa grupper arbeta över gränserna med rätt att ta över och leda undersökningar.

The Team (2015-2018)
Foto: TV4.

Det här händer i säsong 1

En grupp poliser från flera europeiska länder förs samman för att utreda morden på tre prostituerade i Danmark, Tyskland och Belgien. Jakten på förövarna blir en resa genom den undre världens Europa, fyllt av människohandel, missbruk och mord. Bakom The Team står manusförfattarna till Mordkommissionen och Livvakterna. Lars Mikkelsen (House of Cards och Brottet) gör en av huvudrollerna.

Det här händer i säsong 2

Sju människor mördas i en skottlossning på ett b&b i Danmarks träskmarker. Bevisen pekar på att det handlar om en terroristattack och återigen måste polisinsatser organiseras över landsgränser för att komma åt det kriminella nätverk som tros ligga bakom dådet.

Missa inte "The Team" som finns att streama på TV4 Play just i detta nu!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL