Stjärnorna utlovar ”sjukt mycket action” i nya Gåsmamman: ”Alla överlever inte”

Stjärnorna utlovar ”sjukt mycket action” i nya Gåsmamman: ”Alla överlever inte”

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
09 oktober 2024 kl. 14:00

Avslöjandet i uppladdningen: ”Alla överlever inte”

Seriens huvudrollsinnehavare hjälper oss med uppladdningen i ny video

Nu är det bara dagar kvar till premiären av Gåsmamman – Epilogen, det som blir den sjunde och sista säsongen av den omåttligt populära Alexandra Rapaport-serien som debuterade redan 2015.

Den sjätte säsongen av serien gick i mål på ett rafflande och, bokstavligt talat, explosivt sätt för två år sedan. Två år är också tiden som har passerat i serien när vi nu åter bjuds in till den. Gustav (Joel Lützow), Nina (Clara Christiansson Drake) och Linus (Edvin Ryding) kämpar nu alla med att gå vidare med sina liv, men med varierande framgång. När årsdagen för Sonjas (Rapaport) död närmar sig övertygar Emil (Shebly Niavarani) dem att närvara vid en minnesstund för henne. Men när syskonen återförenas utsätts de för ett mordförsök och deras liv vänds ännu en gång upp och ned.

Som extra uppladdning inför finalsäsongen har TV4 publicerat en video där seriens största stjärnor bland annat pratar om var deras karaktärer befinner sig när vi får återse dem och vad vi kan vänta oss av Gåsmammans sista kapitel.

LÄS OCKSÅ: Trailern till nya säsongen av Gåsmamman är här: ”Mäktig final”

Stjärnorna utlovar ”sjukt mycket action” i nya Gåsmamman: ”Alla överlever inte”
Foto: TV4.

Gåsmamman-stjärnornas avslöjande om sista säsongen: ”Alla överlever inte”

I TV4:s uppladdningsvideo inför "Gåsmamman – Epilogen" får Alexandra Rapaport, Edvin Rydning, Joel Lützow, Clara Christiansson Draka, Shebly Niavarani och Christian Svensson bl.a. beskriva den nya säsongen med tre ord var, och de väljer att rama in serieavslutningen med ord som såväl "sorg" som "humor", "försoning" som "avsked", "konsekvens" som "botgöring" och "kärlek" som "ensamhet".

På frågan om vad tittarna kan se fram emot i den sista säsongen svarar Lützow "sjukt mycket action" och Christiansson Drake avslöjar att det är många "mörka hemligheter som kommer upp till ytan". Niavarani säljer också in den nya säsongen genom att säga att "det blir åka av".

Precis i slutet av klippet droppar Lützow också en bomb som kommer få fansen att sitta som på nålar:

– Alla överlever inte, säger han.

Se TV4:s video här:

"Gåsmamman – Epilogen" har premiär på TV4 och TV4 Play den 18 oktober.

LÄS OCKSÅ: TV4 visar upp Alexandra Rapaport i Gåsmamman säsong 7: ”Äntligen!”

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL