Linda Lindorff bekräftar – programmets framtid i fara

Här är alla premiärer på TV4 och TV4 Play september 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
29 augusti 2024 kl. 12:00

Ett blygsamt utbud för september

Vi har tagit en titt på TV4:s nyheter för september och det är minst sagt ett skralt utbud när det kommer till nya program. Här är de 8 titlar som har premiär i september.

Premiärer på TV4 Play i september 2024

The Spencer Sisters (2023)
Foto: TV4.

"The Spencer Sisters" (säsong 1) – premiär 2 september

Efter att livet i storstan rasat samman för polisen Darby Spencer flyttar hon hem till sin mamma, deckarförfattaren Victoria Spencer, igen. Väl hemma i barndomens trakter tar livet en ny vändning när Darcy och Victoria startar en detektivbyrå ihop.

Home and Away (1988)
Foto: TV4.

"Home and Away" (säsong 32) – premiär 4 september

Kärlek, vänskap och svek är några av ingredienserna i denna hyllade australiensisk dramaserie som följer livet för invånarna kuststaden Summer Bay.

I den lilla kuststaden Summer Bay är vädret soligt och vattnet kristallklart, men livet för invånarna är inte lika behagligt. Upplev kärlek, drama, lycka, svek och tragedier i den här prisbelönta dramaserien som utspelar sig på Australiens östkust.

Denim Hunter - jakten på de sista jeansen
Foto: TV4.

"Denim Hunter - jakten på de sista jeansen" – premiär 5 september

Svensk dokumentär från 2023.

Följ med den passionerade jeans-samlaren Viktor på äventyr i USA, där han letar gamla jeans i öknar och gruvor och träffar en rad färgstarka figurer.

Viktor Fredbäcks stora passion är jeans och efter många års samlande har han en nästan komplett hundraårig tidslinje. Från Levi’s första arbetsbyxa på 1870-talet till 1970-talets utsvängda brallor. Men han saknar ett par, från 1880-talet. Följ med på ett äventyr till USA där Viktor letar nedgrävda plagg i Kaliforniens öken och Colorados gamla gruvor, och på vägen träffar en rad färgstarka figurer.

Jakten på nättrollen - med Olivia Attwood
Foto: TV4.

"Jakten på nättrollen - med Olivia Attwood" – premiär 5 september

Brittisk dokumentär från 2024.

Tv-personligheten Olivia Attwood beger sig in i nättrollens värld med syfte att mötadem ansikte mot ansikte för att kunna förstå fenomenet.

En tredjedel av alla unga britter har utsatts för trakasserier online och trollande har beskrivits som det största hotet mot mental hälsa vid användande av sociala medier. Tv-personligheten Olivia Attwood dyker ner i trollens värld med syftet att möta någon av de anonyma mobbarna ansikte mot ansikte. Hon träffar även influencers, kändisar och vanliga kvinnor som har utsatts för trollning online.

Tabitas Tattoo
Foto: Dare television / TV4.

"Tabitas Tattoo" (säsong 1) – premiär 13 september

I den värmländska orten Degerskoga driver trebarnsmamman Tabita en tatueringsstudio. Förutom barn, kunder och djur är huset fullt av kvinnor i nöd. Dessvärre börjar pengarna ta slut, men kreativ problemlösning råder bot på det mesta. En bit bort ligger hårsalongen Hair & Now som ägs av Gulletussan. Hon har siktet inställt på sin exman och skyr inga medel för att få det hon vill ha.

Kockarnas kamp
Foto: TV4.

"Kockarnas kamp" (säsong 13) – premiär 17 september

Några av Sveriges mest framstående kockar utsätts för tuffa prov när de tävlar mot varandra i yrkesskicklighet och sätter sin ära på spel. Till sist står en av dem som vinnare.

I tolv säsonger har Sveriges mest ansedda kockar tävlat mot varandra i precision, snabbhet, stresstålighet och noggrannhet. I år har det blivit dags för tio av de vassaste kockarna som någonsin tävlat i Kockarnas kamp att göra upp om vem som är den främsta av dem alla. Under ledning av Pär Lernström ställs kockarna inför helt nya tävlingar och ett startfält som är starkare än någonsin.

Bachelor Sverige
Foto: TV4.

"Bachelor Sverige" – premiär 23 september

Nya programledaren Amie Bramme Sey leder nästa säsong av Bachelor som tar med tittarna på ett sprakande kärleksäventyr i Mexiko. Årets bachelors Stephane Frick och Rasmus Allard letar efter den stora kärleken. Det bjuds på såväl heta dejter som chockerande rosceremonier.

Stora chocken i Bonde söker fru: "Jag kände att jag bara ville hem"
Foto: TV4.

"Bonde söker fru" – premiär 24 september

Det är återigen dags för Linda Lindorff att bege sig ut i landet för att träffa årets bönder som tröttnat på singellivet och längtar efter att träffa den stora kärleken. I årets säsong får man bland annat möta den äventyrliga mjölkbonden Isak från Öland och westernryttaren Göran som bor på en ranch utanför Nykvarn.

Filmtopp hoppas innerligt att TV4 släpper fler premiärer för september i och med det här katastrofalt fattiga utbudet. Vi lovar att hålla er uppdaterade!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL