Alla kändisar som gästar "Vilket Liv!" med Renée Nyberg 2023

Fyra heta premiärer på TV4 Play den här veckan – Filmtopp listar

  • TV4 Play
Sofie Landgren
20 augusti 2024 kl. 20:00

En salig mix av sevärda tips

Filmtopp har gått igenom samtliga av TV4:s premiärer den här veckan och gjort en sammanställning av de mest sevärda titlarna!

Filmtopp tipsar – fyra sevärda premiärer på TV4 Play denna veckan

Doc Martin
Foto: itv1 / TV4.

"Doc Martin" – brittisk komediserie

Londonkirurgen Martin Ellingham flyttar till den lilla kuststaden han växte upp i. Men hans nya liv blir inte alls som han har tänkt sig.

Han är oförskämd. Han är labil. Han är den enda läkaren i stan. Efter att ha utvecklat en fobi för blod bestämmer sig den respekterade Londonkirurgen Martin Ellingham för att flytta till den lilla kuststaden han växte upp i. Men hans nya liv blir inte alls som han har tänkt sig. Martin Clunes, BAFTA-belönad för Hopplösa typer, spelar huvudrollen i denna brittiska komediserie som består av 10 säsonger.

Finns att streama på TV4 Play+ från och med 21 augusti.

Edvin är lös - bögen bakom scenen
Foto: TV4.

"Edvin är lös - bögen bakom scenen" – dokumentärserie i två delar

Det är premiär för Edvins soloshow och nervositeten är total! Kommer publiken verkligen att älska showen? Inför turnén träffar Edvin dragduon Lillan och Tjorven som berättar om när deras guidade visningar för barn på Dramaten blev kapad.

I den här tvådelade dokumentären får vi följa med bakom kulisserna på Edvin Törnbloms första soloturné – Bögen är lös (i magen). Under turnén tampas Edvin med premiärnerver, dålig sömn och recensenter. Tänk om det inte blir succé och han tvingas spela för tomma hus! Edvin möter personer som hjälper honom att reda ut sina rädslor inför att turnera med en uttalad bög-föreställning.

Båda delarna av "Edvin är lös - bögen bakom scenen" går att streama på TV4 Play från och med den 22 augusti. 

Vilket Liv!
Foto: Emma Larusdottir / TV4.

"Vilket liv!" – underhållningsprogram i ledning av Renée Nyberg

Underhållningsprogrammet Vilket Liv! är nu tillbaka med sex nya avsnitt som bjuder på skratt, nostalgiska stunder och underhållande ögonblick. Från scenen på Oscarsteatern i Stockholm kommer tittarna få möta årets huvudpersoner Pernilla Wahlgren, Peter Jöback, Eva Rydberg, Marie Göranzon, Peter Haber och Tomas Ledin.

Den nya säsongen har premiär söndag den 25 augusti i TV4 och på TV4 Play.

Those About to Die
Foto: TV4.

"Those About to Die" – amerikansk actionserie med Anthony Hopkins och Iwan Rheon

"Those About to Die" är nästa storproduktion av skaparna bakom internationella framgångar som Rädda menige Ryan, Independence Day och 300. Serien skildrar den spektakulära, komplexa och korrupta världen kring gladiatorspelen i det antika Rom. Bland skådespelarna finns Anthony Hopkins (När lammen tystnar), Iwan Rheon (Game of Thrones) och Jóhannes Haukur Jóhannesson (Vikings: Valhalla).

"Those About to Die" har säsongspremiär på TV4 Play den 24 augusti.

LÄS OCKSÅ: Veckans bästa nya filmer och serier – Filmtopps utvalda tips

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL