Fortsätter Morden i Sandhamn? Alexandra Rapaports besked till Filmtopp

Fortsätter Morden i Sandhamn? Alexandra Rapaports besked till Filmtopp

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
22 augusti 2024 kl. 20:30

Alexandra Rapaport om sina förhoppningar – det vill hon ”ge tittarna”

Den tionde och senaste säsongen av "Morden i Sandhamn" har gått i mål och nu trånar fansen redan efter mer. Filmtopp har bytt några ord med Alexandra Rapaport om en säsong 11 av serien – och hon kommer med ett hoppfullt besked.

Under gårdagen kom de sista avsnitten av den tionde säsongen av omåttligt populära Morden i Sandhamn. Med sitt tvåsiffriga antal säsonger och sina 14 år i rutan kan den svenska kriminalserien, baserad på Viceca Stens verk, klassas som en regelrätt långkörare.

I Morden i Sandhamn är Stockholms idylliska skärgård spelplatsen för mordfall som tas an av åklagaren Nora Linde, spelad av Alexandra Rapaport. Trots att kriminalserien nu har så många år på nacken är fansen långtifrån trötta på att se Nora ta sig an utmanande brottsfall. Efter den senaste säsongsavslutningen har nyfikenheten om Morden i Sandhamn säsong 11 varit stor bland Filmtopps läsare, som hungrigt frågat om fler säsonger kan vara på gång.

Filmtopp har varit i kontakt med seriens stjärna Alexandra Rapaport, som ger oss ett hoppfullt men odefinitivt besked om framtiden för Morden i Sandhamn.

LÄS OCKSÅ: Morden i Sandhamn säsong 11 – allt vi vet om seriens fortsättning

Fortsätter Morden i Sandhamn? Alexandra Rapaports besked till Filmtopp
Foto: TV4.

Alexandra Rapaports besked om Morden i Sandhamn: ”Vill verkligen” göra mer

När Filmtopp byter några ord med Alexandra Rapaport om huruvida en ny säsong av Morden i Sandhamn kan tänkas dyka upp säger hon att hon inte får säga någonting om seriens öde.

Däremot är hon öppen med vad hon personligen hoppas på. Filmtopp frågar om hon vill återvända i en ny säsong om möjligheten uppstår:

"Det skulle jag verkligen!" skriver Rapaport till Filmtopp.

Huvudrollsinnehavaren menar också att det finns ett specifikt spår hon hoppas på att få "ge tittarna" framöver, och det är att hennes Nora och karaktären Alexander (Nicolai Cleve Broch) "på något sätt hittar tillbaka till varandra".

Om Alexandra Rapaports önskan går i uppfyllelse återstår att se, men hennes vilja att göra fler avsnitt och tankarna kring hur handlingen kan utveckla sig bådar onekligen gott för alla som hoppas på en fortsättning av Morden i Sandhamn.

Samtliga tio säsonger av "Morden i Sandhamn" finns att streama på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL