Fansens stora sorg – nu går danska serien som kallas “enastående” i graven

Fansens stora sorg – nu går danska serien som kallas “enastående” i graven

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
19 augusti 2024 kl. 09:22

Det har blivit dags att ta farväl av “Badhotellet“

I dag är det efterlängtad premiär för den tionde säsongen av “Badhotellet“. Men det blir minst sagt vemodigt för fansen då serien nu går i graven.

Varje serie har sitt slut – oavsett hur bra och uppskattade de än må vara. Danska dramat Badhotellet är en sådan som gått hem stenhårt hos tittarna under sina tio år, men nu har tiden kommit även för oss i Sverige att ta farväl av den. Nu finns hela den tionde och sista säsongen att streama på TV4 Play

Fansens stora sorg – nu går danska serien som kallas “enastående” i graven
Ensemblen i "Badhotellet". Foto: TV2.

Fansens stora sorg när favoriten “Badhotellet“ går i graven efter tio fina år

Sedan sin allra första premiär i december 2013 har Badhotellet varit ett pålitligt inslag i TV-tittarnas vardag. Över de tio säsonger som den rullat har fansen försetts med intriger och spänning av genomgående hög kvalitet. Att produktionen alltid lagt manken till har resulterat i det höga betyget vi ser på IMDb (8,0/10). 

I Badhotellet följer vi gästerna och personalen på Andersens Badhotell utanför Skagen, från år 1928 och en bit in på 1940-talet.  

Att långkörare får värdiga avslut är allt annat än självklart, men när serien nu går i mål kan fansen pusta ut. Det är tydligt på deras reaktioner att man anser den hålla hela vägen i mål. 

Många har kommenterade både på Redditforum och på Badhotellets officiella Facebooksida. Så här säger några av de fans som säger adjö Badhotellet:

– Älskar denna! Så tråkigt att säsong 10 blir den sista!

– Jag har precis avslutat säsong 10! Jag älskade verkligen den här serien. Jag visste inte att detta skulle vara den sista säsongen! Så besviken!

– Den här serien är så bra. Riktigt speciell. Underbara karaktärer. Jag tänker se om allt igen. Älskar den!

– Jag bingeade precis alla 10 säsonger på 7 dagar. Det var så bra!!!

– Det här är en så underbar serie.

– Jag älskade den här serien, och jag har sett den tre gånger! Den förtjänar verkligen att hyllas. Jag gillade Morten Hemmingsens karaktär och hans skådespel.

– Briljant serie! Jag önskar verkligen att den kunde ha fortsatt för alltid!

– En enastående serie. Författarna höll manuset intressant och meningsfullt, och skådespeleriet hade inga svagheter. Vår favorit här i USA.

– Min syster och jag är stora fans och har sett hela serien flera gånger. Jag önskar att den kunde fortsätta längre, men jag vet att alla bra saker måste ta slut.

– En av mina favoritserier, det är sorgligt att se den ta slut.

Filmtopp håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna inom film- serie och TV-världen. Följ oss på Facebook för att aldrig missa våra hetaste tips och diskussioner.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL