EXTRA: Valentin Kronlund hoppar av Bachelor – två personer ersätter

EXTRA: Valentin Kronlund hoppar av Bachelor – två personer ersätter

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
08 september 2024 kl. 11:57

En av dem är Christopher Stein som också dejtade Sonja

Malin Stenbäck bekräftar att Valentin Kronlund hoppar av den nya säsongen av "Bachelor". Istället blir det Christopher Stein och en till som axlar rollen.

Nu pågår inspelningen av den nya säsongen av Bachelor TV4. Tidigare har vi fått veta att Valentin Kronlund som kom näst längst i kampen om att vinna Sonja Livboms hjärta i senaste upplagan av Bachelorette ska vara huvudpersonen och välja vilken kvinna han vill dejta. Men när programledaren Malin Stenbäck gästade Nyhetsmorgon under söndagsförmiddagen kom hon med oväntade nyheter. 

EXTRA: Valentin Kronlund hoppar av Bachelor – två personer ersätter
Valentin Kronlund hoppar av "Bachelor". Foto: TV4.

Valentin Kronlund hoppar av Bachelor – Christopher Stein och en till ersätter

Vilken vändning. Precis inför inspelningsstart i Grekland väljer Valentin Kronlund att hoppa av Bachelor 2025. Så här säger Malin Stenbäck i Nyhetsmorgon när hon ska försöka förklara varför han inte fullföljer sin medverkan:  

– Valentin är inte här, av familjeskäl kan han inte vara med och göra den här säsongen med oss. Han mår bra, men han kommer inte kunna vara bachelor. 

Christopher Stein i Bachelor
Christopher Stein. Foto: TV4.

Istället kommer Christopher Stein som var en av Sonjas stora favoriter i Bachelorette att ersätta Valentin. Men han blir inte ensam bachelor – Malin Stenbäck bekräftar att man tagit in två stycken, men vem den andra av dem är kommer man att avslöja längre fram. 

Så vem är Christopher? När han presenterade sig inför tittarna under Bachelorette fick vi veta att han kommer från från Vetlanda men bor i Hässelby utanför Stockholm. Där jobbar han som mäklare, och har även en bakgrund som hockeyspelare. Christopher är i dag 31 år gammal.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som sker runt "Bachelor" 2025.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL