Därför känner tittarna igen TV4:s programledare för nya “The Challenge“

Därför känner tittarna igen TV4:s programledare för nya “The Challenge“

  • TV4 Play
Sofie Landgren
12 augusti 2024 kl. 14:02

Inte första gången Pischa Strindstedt figurerar i rutan

Ett av höstens mest intrigfyllda realityprogram, "The Challenge", har premiär den 12 augusti i TV4. Om du tycker dig känna igen programledaren är det inte konstigt då hon har medverkat i ett annat populärt TV-program. Här kan du lära känna Pischa Strindstedt och ta del av hennes åsikter kring höstens upplaga av "The Challenge".

Det här är Pischa Strindstedt i The Challenge
Foto: TV4 / privat bild från Pischa Strindstedt Instagram.

Det här är Pischa Strindstedt – programledare för TV4:s "The Challenge"

Det amerikanska tävlingsformatet The Challenge har nu checkat in på TV4 och vi kan redan nu garantera att programmet kommer att bli en av höstens stora snackisar. Programmet kombinerar rätt och slätt tävling med reality och i rollen som programledare ser vi hälsoinspiratören och fitnessgurun Pischa Strindstedt. Känner du igen Pischa, men inte riktigt kan sätta fingret på varför så är det mest troligt från hennes medverkan som tränare i TV4-programmet Biggest Loser. Utöver det har hon även imponerande nog över 72 000 följare på Instagram (@pischas) och driver podden En tyngre podd tillsammans med kollegan Magnus “Mange” Cedenblad.

Filmtopp passade på att höra av sig till Pischa inför säsongspremiären för att ta reda på hennes tankar kring produktionen och sin nya roll som programledare.

Pischa i The challenge
Foto: TV4 / privat bild från Pischa Strindstedt Instagram.

Såhär beskriver Pischa "The Challenge"

The Challenge är EXTRA ALLT. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Det är som att Robinson får barn med Fear Factor och får ett Big Brother barn på doping. Det är MAXAT. Det är allt i ett. Hårda tuffa tävlingar som man ska veta kom VÄLDIGT nära inpå varandra. Det var inte mycket sitta och vänta på nästa tävling, utan det var full fart framåt HELA tiden, säger Pischa.

Hur kommer det sig att just du blev programledare?

– Det får du fråga TV4 [skrattar], men personligen känner jag att det var helt rätt program för mig att leda. Jag är en person som älskar fart och fläkt, och action. Är ju själv en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna så jag levde genom deltagarna. Det kändes helt naturligt för mig att tacka ja till just detta uppdrag!

Vilka egenskaper från din karriär har hjälpt dig i din roll som programledare?

– Jag har alltid jobbat med människor på ett eller annat sätt. Att prata inför grupp och leda är något jag har stor erfarenhet av och älskar att göra. Dessutom har jag alltid tyckt att det varit roligt att axla "roller och "karaktärer" så att få programleda blir ju en liten dos av det.

Vad har varit det absolut roligaste med rollen?

–  Det är bland de roligaste uppdragen jag har fått och hoppas såklart på SUCCE med programmet så att det kan bli fler säsonger med mig i rollen som programledare. Jag älskar den kreativa arbetsplatsen där varje dag är dynamisk och med högt i tak. Det är mycket känslor under en så intensiv och stor produktion är ingen dag den andra lik.

Vad har varit det svåraste?

– Att vara "ny på jobbet" är ju alltid en utmaning oavsett hur förberedd du kommer. Det var ju inte LIVE så det finns ju såklart utrymme för omtagningar men för mig var det viktigt att inte göra några sådana på grund av att jag inte var tillräckligt påläst eller förberedd. Jag ville att det skulle flyta på bra med manus och snack med deltagare eftersom man vill fånga stunden. Manus var ju helt nytt för mig då jag i min roll som tränare på Biggest Loser aldrig hade ett sådant.  Men jag älskar utmaningar och såg detta som ett sätt att få utvecklas och förhoppningsvis öppna dörren för nya spännande uppdrag i TV.

Missa inte TV4:s nya realitysatsning "The Challenge" i ledning av Pischa Strindstedt som har premiär i dag, den 12 augusti!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL