Då släpps Morden i Sandhamn säsong 10 på TV4

KLART: Då släpps nya säsongen av “Morden i Sandhamn“ på TV4

  • TV4 Play
Eric Diedrichs
08 augusti 2024 kl. 20:00

Oroa er inte – alla får tillgång till de nya avsnitten

I går var det premiär för "Morden i Sandhamn" på TV4 Play+. De som inte har tillgång till paketet kommer att kunna se de nya avsnitten senare i augusti på TV4.

Alexandra Rapaport är tillbaka som åklagare Nora i sex nya avsnitt av den folkkära kriminalaren Morden i Sandhamn. Redan nu kan prenumeranter av TV4 Play+ ta del av den nya säsongen där de två inledande avsnitten har släppts. Men de som inte har tillgång till TV-kanalens streamingpaket, får vänta ett par veckor till.

Då släpps Morden i Sandhamn säsong 10 på TV4

Sedan tidigare är det klart att de nya avsnitten av Morden i Sandhamn kommer att bli tillgängliga för "den vanliga" TV-publiken den 21 augusti. Då släpps det första avsnittet och därefter släpps ett avsnitt veckovis. Exakt tid för detta är ännu inte känt.

Den nya säsongen tar vid där den föregående slutade och bjuder på tre nya fall uppdelade i två avsnitt vardera:

  1. Madeleine - del 1
  2. Madeleine - del 2
  3. Nikki & Evelina - del 1
  4. Nikki & Evelina - del 2
  5. Birgitta - del 1
  6. Birgitta - del 2

Detta handlar den nya säsongen om

Några månader har gått sedan bombdådet på polishuset. På sjukhemmet där en polis rehabiliteras gör personalen en fasansfull upptäckt. En bekant återvänder från de döda och Nora dras in i utredningen på ett oanat sätt.

Utöver Alexandra Rapaport återser vi bland andra Nicolai Cleve Broch i rollen som Alexander, Jonas Malmsjö som Henrik och Gustaf Hammarsten som Bengt-Olof Stenmark.

– Jag är både förvånad och glad över att det varit sådant påslag i sociala medier. Jag är överhopad av kommentarer, både kärlek och upprördhet, sade Alexandra Rapaport om mottagandet av den nya säsongen. Låt oss hoppas att det fortsätter så.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som sker med seriens framtid.

Missa inte att följa Filmtopp på Facebook där vi diskuterar de senaste händelserna inom film- serie och TV-världen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL