Då har tittarsuccén “Förrädarna“ säsong 2 premiär på TV4 – bekräftade deltagare

Då har tittarsuccén “Förrädarna“ säsong 2 premiär på TV4 – bekräftade deltagare

  • TV4 Play
Moa Andersson
Uppdaterad kl. 14:18 | Publicerad 24 september 2024 kl. 14:18

”Jag var inte sen med att tacka ja när frågan kom”

Den andra säsongen av ”Förrädarna” har snart premiär på TV4. Ett fåtal av deltagarna är avslöjade, men resterande medverkande kanske vi helt enkelt kommer få upptäcka på själva premiärdagen. Här är allt vi vet om programmet hittills.

Snart är det äntligen dags för realitymysteriet Förrädarna att göra entré på TV4 igen, efter att första säsongen blev en riktig tittarsuccé. Det psykologiska mordmysteriespelet där brädspel möter verklighet, där tittarna blir vittnen bakom kulisserna. Vem ljuger, vem talar sanning, vilka är förrädarna i gruppen och kan man lita på någon? Filmstjärnan Dragomir Mrsic är återigen programmets spelledare och leder oss genom säsongen.

Då har tittarsuccén “Förrädarna“ säsong 2 premiär på TV4 – bekräftade deltagare
Programledare Dragomir Mrsic. Foto: Tommy Darmark / TV4

TV4 har varit sparsamma med avslöjanden

När deltagarna anländer till Häringe slott är de helt ovetandes om varandras identiteter, för att därefter sättas på prov i det tuffa psykologiska och sociala spelet. Tre av deltagarna tilldelas rollen som förrädare och gör allt i sin makt för att inte bli avslöjade. Programmet pressar psykologi, socialt spel och mystik till det yttersta, när en stor prissumma står på spel.

TV4 har varit sparsamma med att bekräfta vilka deltagare som medverkar i den andra säsongen. Nyheter24 har tidigare rapporterat om de läckta deltagarna via det kända Instagram-kontot Exonphspoiler, som främst är känt för att spoila information om programmen Paradise Hotel och Ex on the Beach. Kontot har bland annat avslöjat att namn såsom Joakim Lundell och Filip Dikmen kommer medverka i programmet.

Hellenius Hörna Special 2024
Dragomir Mrsic, Thomas Bodström och Marie Sernholt. Foto: TV4

"Jag tackade i princip nej först"

Det var redan i juni som Djurgårdens sportchef Bosse Andersson avslöjade att han är en av deltagarna. När Marie Serneholt och Thomas Bodström medverkade i Hellenius Hörna i augusti avslöjade även de att de kommer medverka i det psykologiska spelet under hösten.

– Jag tackade i princip nej först. Men sedan pratade jag med min familj, eftersom att det påverkar dem, och när två av mina barn och Maria fick reda på det här blev de jättearga. ”Om du har fått chansen till det här måste du vara med”, sa Thomas Bodström då.

– Till skillnad från Thomas hade jag sett alla avsnitt. Jag kollade slaviskt på säsong ett och bara kände att det där hade jag velat testa på. Jag var inte sen med att tacka ja när frågan väl kom, sa Marie Serneholt i Hellenius Hörna.

Då har “Förrädarna“ säsong 2 premiär på TV4 – bekräftade deltagare

Vi kan gladeligen meddela att väntan inte är särskilt lång tills den andra upplagan intar TV-rutan. Det är nämligen den 25 oktober som Förrädarna säsong 2 äntligen har premiär på TV4, något som kanalen själva har bekräftat. Däremot har TV4 inte bekräftat några uppgifter om vilka som kommer medverka i programmet, så förutsatt att de avslöjade uppgifterna stämmer kan vi förvänta oss att se följande personer delta i programmets andra säsong: 

  • Bosse Andersson (Sportchef, Djurgården)
  • Marie Serneholt (tidigare A-Teens-stjärna)
  • Thomas Bodström (Sveriges förre justitieminister)
  • Joakim Lundell (Youtuber, skräckfilmsskapare och TV-producent)
  • Filip Dikmen (Youtuber och jurist)
  • Carl Demán (Youtuber)
  • Emilia Hult (e-sportare)

Den 25 oktober, är det äntligen premiär för "Förrädarna" säsong 2 på TV4 och TV4 Play. Vi på Filmtopp håller dig uppdaterad om senast nytt inom film-, serie och TV-världen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL