Då är det premiär för nya säsongen av ”Bonde söker fru” på TV4

Då är det premiär för nya säsongen av ”Bonde söker fru” på TV4

  • TV4 Play
Moa Andersson
31 augusti 2024 kl. 10:00

Möt årets bönder

Snart är det dags för singelbönder att söka kärlek i ”Bonde söker fru” igen! Men när har programmet egentligen premiär på TV4? Det ska vi ta reda på här.

Snart är det äntligen dags för årets bönder att inta tv-rutan! Det är återigen programledaren Linda Lindorff som beger sig ut i vårt avlånga land för att träffa bönderna som har tröttnat på singellivet och längtar efter att träffa den stora kärleken. I årets säsong får man bland annat möta den äventyrliga mjölkbonden Isak från Öland och westernryttaren Göran som bor på en ranch utanför Nykvarn.

Alma i Bonde söker fru 2024
Alma. Foto: TV4

Visste att hon skulle bli bonde redan som barn

Den yngsta bonden i år heter Alma och är 24 år. Hon bor utanför Mellerud där hon driver familjens mjölkgård tillsammans med sin pappa, Anders. Att bli bonde har alltid varit en självklarhet för Alma.

Redan som barn visste hon att det var hennes framtid och hon brukade följa med sina farföräldrar till ladugården på morgnarna, fortfarande iklädd pyjamas, för att vara med vid mjölkningen. Idag är hon utbildad agrotekniker och lever sin dröm som mjölkbonde.

Anders i Bonde söker fru 2024
Anders. Foto: TV4

Mjölkbonden driver stolt familjejordbruket

På en vacker anrik gård i Näsviken, strax utanför Hudiksvall, bor mjölkbonden Anders, 34, med sin snart treåriga son. Tillsammans med sina föräldrar driver han ett litet familjejordbruk som han är väldigt stolt över.

Utöver sitt lantbruk har Anders en stor passion för genuint hantverk och antikviteter, som vinylskivor, vackert porslin och den traditionella Hälsingeostkakan, helst tillagad med mjölk från den egna gården.

Isak i Bonde söker fru 2024
Isak. Foto: TV4

Var inte en självklarhet att bli bonde

I hjärtat av vackra Öland, bara en kvart från Kalmar, bor den äventyrliga bonden Isak, 30. Även om det inte alltid var givet att han skulle bli lantbrukare, växte beslutet fram över tid och idag känns det helt rätt för honom att driva familjens stora, moderna gård tillsammans med sin pappa. Isak är en aktiv person som gillar att hålla sig sysselsatt.

Göran i Bonde söker fru 2024
Göran. Foto: TV4

Bonden som är femfaldig svensk mästare inom cutting

På Long Valley Ranch, utanför Nykvarn, får man känslan av att befinna sig mitt i den amerikanska western. Här hittar vi westernryttaren Göran, 69, som bedriver sin träningsverksamhet på ranchen, även om han bor en bit därifrån.

Hästar och westernridning har varit hans livsstil i många år, och när han inte arbetar på ranchen tävlar han inom westerngrenen cutting. Med titlar som europamästare, nordisk mästare och femfaldig svensk mästare tillhör Göran den absoluta eliten inom sporten.

Kristian i Bonde söker fru 2024
Kristian. Foto: TV4

Lantbruket är en del av han DNA

På en stor gård utanför Sala, känd som ”Upplands Manhattan”, bor köttbonden Kristian, 29. Uttrycket ”Upplands Manhattan” myntades i samband med ett gårdsreportage och syftade på de exemplariska gångarna byggda av halm på gården. Och smeknamnet lever kvar än idag.

Lantbruk har alltid varit en del av Kristians DNA. Redan som sexåring visste Kristian att han skulle bli bonde, och idag driver han gården tillsammans med sina föräldrar. Lantbruk har alltid varit en självklar del av hans liv.

Då har Bonde söker fru 2024 premiär
Foto: TV4.

Då har ”Bonde söker fru” 2024 premiär på TV4 

Så, när kommer vi att få se fortsättningen på TV4:s naturvackra dejtingprogram? Kanalen har själva bekräftat flera av sina premiärer i september och bland dem finns mycket riktigt tittarfavoriten med Linda Lindorff. Vi kan därför meddela att Bonde söker fru har premiär den 24 september på TV4 och TV4 Play.

Filmtopp ger dig de senaste nyheterna inom film- serie och TV-världen. Missa inte att följa oss på Facebook för fler tips!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL